Sayfa 425/1030 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bugün senden oran bekliyoruz üstad. Dünden sözün vardı @phytagoras'a.

Yazılarım tavsiyesi niteliğinde değildir
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    dün tcmb kaçla fonladı acaba

syg,
    Üstat burgan max. 28 verdi.MT kamu bankaları oranları düşürdü biz de uyduk dedi. 30 kasım öncesi görünen kamu bankalarına talimat gitmiş,amaç olabildiğince parayı mevduata kaydırmak.nurolden oranı bekliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    5-10 dk sonra sms geliyor, internet şifren ve iban numaran, yani hemen aktif oluyor. Evrakları fotoğraf çekip online sisteme giriyorlar.
    Bende izninle birşey sormak istiyorum. hesap açılırken hesaba para olması şartmı.? yoksa hesap açılır hesapta para olmaz Mt ile faiz oranı anlaşılırsa eft mi yapılıyor. anlaşılmassa nolacak hesap parasız açık duracakmı.?

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    miktar 270k.
    Adamin biri 50 k ya 28.5 almis.
    Bence biraz daha zorla. Hangi bankalari dusunuyorsun bilmem ama girtlagina coksen faiz arttirmaayacak bankalar var. Mesela garanti. Onun haricinde halk vakif deniz seker burgan icbc den pazarlikla guzel oranlar alabilirsiniz. Asagidaki linke bakarmisin

https://mobile.donanimhaber.com/bank...-132769036-156
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bu arada burganda hesabı olanlar dijital olamıyor.yani bize dijital yok.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bende izninle birşey sormak istiyorum. hesap açılırken hesaba para olması şartmı.? yoksa hesap açılır hesapta para olmaz Mt ile faiz oranı anlaşılırsa eft mi yapılıyor. anlaşılmassa nolacak hesap parasız açık duracakmı.?
    Hesap açılır pazarlığınız edersiniz, anlaşırsanız parayı transfer eder, bağlarsınız. Hiç hesap açmadan da pazarlık edebilirsiniz Sayın Webster'ın yaptığı gibi.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Fox ve Sözcüyemi oy verdiniz hocam.faizler düşüyor bunda da suçlu muhalefet..
    hic haberlere bakmıyorsunuz galiba ..bunlar kimin yayıncısı muhalefetin ..kac gundur mevduat faizlerini gundem yapam kim..hukumet yayın organları ile yapmazken onlara ne oluyor ??? calısma yat kazan ev alma faize koy kira dan kat kat fazla kazan diye ...bu haberlerin etkisi yok oylemi ? kusura bakmada piyasa dan anlamdıgınız belli 28 yıllık piyasa deneyimim var herseyi takip edeerim ne zaman boyle haberler cıkarıldı ertesi gun faizler dustu ...yine farklı birsey oldu mu yine dustu ..tarih tekerrur hesabı .

7. Bu saatten sonra kimsenin biyerleri yemez %20 lerin altına faiz indirmeyi...hatta 23 24 diyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Burgan bank digital vadesiz hesabın ile açılıyor. Şube adı olarak BANKİ DİJİTAL geçiyor. Bu hesaba para gönderip daha sonra vadeli hesabını açabiliyorsun. İstemezsen para göndermezsin vadesiz hesabın kalır orada.

Sayfa 425/1030 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •