Originally Posted by
bawer
Eregl altın madeni bulmuş diyoralar, artık bizi ikiye katlar herhalde, bizimki de katma değerli dedi, JES dedi, Neom dedi ama hisse 60'dan 48'e düştü, hiç bir haberi fiyatlamadı, hele ki son 3 aydır tahtadaki rezil işlemlerle resmen yatırımcının canını okudular. Şirketi ve patronunu iyi tanımak için zamana ihtiyaç var, notları düşüyor
Bu arada JES sondaj çalışmalarında hiç haber yok, millet alına denk geldi bizimki kanalizasyona mı denk geldi acaba.

kocaerin beklentileri de çok güzeldir dostum..yalnız piyasa somut gelişmeleri görmek istiyor...işte o somut gelişmeleri gördüğümde bende muhakak kocaerde bulunmak istiyorum...her an süpriz yapabilme ihtimali var ama şu anda içimden bir ses bir kaç aylık bir boşluk olacak ardından da haberler düşmeye başlayacak diyor....o boşluğu başka hisselerde kalarak değerlendirmek istemiştim...şu anda düşüncem doğru..ama her an doğru da olmayabilir...iş bir habere bakar....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri