Sayfa 425/813 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

nerdeyse Cemtaş'ta ki payın piyasa değeri kadar olacak!!!!!!!

CEMTAŞ Ortaklık Yapısı

Sermayede Doğrudan % 5 veya Daha Fazla Paya Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler

ÜNVANI PAY ORANI
    ( % ) PAY TUTARI
    ( TL )
    BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş 57,73 58.290.159
    DİĞER 42,27 42.685.521
    TOPLAM 100,00 100.975.680

2. çemtaş bilançosunda arazi ve arsalar 2milon tl bile değil
    bucim de 13 milyon tl

100 dönüm den fazla organize sanayinde kurulu arsası olan çemtaşın bilançoda görünen değeri.
    2 milyon tl bu bölgede 1 dönüm yer alamaz.
    Bucimin bilmem kaç bin dönüm arazisi var .bursa betonun 22 adet beton santrali .3 adet agrega tesisi var.rodayı falan geçtik!

50 yıl önceki fiyatlardan duran varlıkları değerlendirdikleri halde defter değerinin altında işlem yaptırıyorsunuz ya . ???? Pes doğrusu .

3.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    çemtaş bilançosunda arazi ve arsalar 2milon tl bile değil
    bucim de 13 milyon tl

100 dönüm den fazla organize sanayinde kurulu arsası olan çemtaşın bilançoda görünen değeri.
    Bucimin bilmem kaç bin dönüm arazisi var .bursa betonun 22 adet beton santrali .3 adet agrega tesisi var.rodayı falan geçtik!

50 yıl önceki fiyatlardan duran varlıkları değerlendirdikleri halde defter değerinin altında işlem yaptırıyorsunuz ya . ???? Pes doğrusu .
    Varlıkları gerçeğe uygun değerlense Fiyat/Defter değeri rasyosu 0,4-0,5 aralığında bir yerlere gelir. Bu seneki roda ödemelerini kabaca kara ekleseniz (84+50=134) ekürisinin 9 aylık performansına eşit olur. F/K'sı neredeyse 4'e yapışır. Değerleme bu.. Sanayi şirketi olmasına rağmen, borsamızda en düşük değerlenen bazı finansalların değerlemesine eşit değerler bunlar. Performansına göre tarihin taban değerlerine inmiş senetlerde açığa satış yapılması teknik gerçeklere uygun değil. İktisadi şartlar da kredili alım için uygun değil. Kısaca, uzun vadeli pozisyon alacak sabırlı yatırımcıların ilgi duyabileceği bir şirket hissesi bu. O halde, fiyatlamayı da gerçekleri okuyabilen yatırımcı yapmalı. Kesinlikle YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    çemtaş bilançosunda arazi ve arsalar 2milon tl bile değil
    bucim de 13 milyon tl

İ.TARMAN bucım diye bir şirketi yok etti : adam tam bir okus pokuscu yani sihirbazlık yapıyor sonuçta yatırımcıyı veya izleyenleri göz aldanması yapıp yok gösteriyor ...dogrusu ise herşey yerinde iştirakleri ile birlikte küçük holding fakat deger ve ederi fiat,a yansıtmamak için bizimde göremedigimiz oyunlar oynanıyor..irfan ünür gibi acaba İ.T ve GÖKŞEN,de bucımlerini satıp cemtş alsa bence daha mantıklı olur yaparmı hiç zanetmiyorum :karamanın koyunu sonra çıkar oyunu gibi..
    ky çok sabır göstermesi gerekiyor gördügüm kadarı ile burdaki üçbeş yatırımcı oldukça sabırlı..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    İ.TARMAN bucım diye bir şirketi yok etti : adam tam bir okus pokuscu yani sihirbazlık yapıyor sonuçta yatırımcıyı veya izleyenleri göz aldanması yapıp yok gösteriyor ...dogrusu ise herşey yerinde iştirakleri ile birlikte küçük holding fakat deger ve ederi fiat,a yansıtmamak için bizimde göremedigimiz oyunlar oynanıyor..irfan ünür gibi acaba İ.T ve GÖKŞEN,de bucımlerini satıp cemtş alsa bence daha mantıklı olur yaparmı hiç zanetmiyorum :karamanın koyunu sonra çıkar oyunu gibi..
    ky çok sabır göstermesi gerekiyor gördügüm kadarı ile burdaki üçbeş yatırımcı oldukça sabırlı..
    Düşsün müdür ne zarariniz var
    Düştükçe alacan
    Ben açıkçası seviniyorum

Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,474
     Alıntı Originally Posted by Emirkaantac Yazıyı Oku
    Düşsün müdür ne zarariniz var
    Düştükçe alacan
    Ben açıkçası seviniyorum

[emoji4] cuma günü tacirler den iş yapan arkadaş 4530/4500 arası mal(16000 lot) verip bu gün 4480/ mali yerine koyup eşleşme de aşağıya mal basıp (4420) hisseyi ve tahtasını bozarak ve bu işlemden kazancı sadece (500 ₺₺) ucuz işler değmez bir gün o malları elinden alırlar..ama sende suç yok ..buna izin veren i.t ve eşrafından böyle devam edin sıkıntı yok.....[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    [emoji4] cuma günü tacirler den iş yapan arkadaş 4530/4500 arası mal(16000 lot) verip bu gün 4480/ mali yerine koyup eşleşme de aşağıya mal basıp (4420) hisseyi ve tahtasını bozarak ve bu işlemden kazancı sadece (500 ₺₺) ucuz işler değmez bir gün o malları elinden alırlar..ama sende suç yok ..buna izin veren i.t ve eşrafından böyle devam edin sıkıntı yok.....[emoji4]
    Siz bana inanmadikca aşağı salmaya devam
    Amacım toplamak başka bir amaç yok
    Ama şu artık ısınıyor

8.  Alıntı Originally Posted by Emirkaantac Yazıyı Oku
    Siz bana inanmadikca aşağı salmaya devam
    Amacım toplamak başka bir amaç yok
    Ama şu artık ısınıyor

Tahta boş
    Bu tahta bozma değildir ayrıca
    Uyuyan devi uyandırma çabasıdır

Sayfa 425/813 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •