Sayfa 426/651 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Şöyle bir değerlendirme yapıyorum kendimce, borsada işlem gören bir şirketin Web sitesinin başkasına kiralanması mümkün değil, bu hissenin kottan çıkarılması demek, n11, gg, medimrkt, hepsiburadanın yanında ki amazonı daha saymadım Bimeks rekabet edebilir mi (Web üzerinden), bu şirketin düzelmek zorunda olmasının tek bir sebebi var, kurumsal şirketlere vb büyük borç olması. Dezavantaj sandığımız şey aslında bizim için tek çıkış yolu. Akgiray bu borcu ya ödeyecek ya hapse girecek. Hapse girmemek için mecbur anlaşma yolunu seçmeli, aksi halde evi yurdu ne varsa elinden alırlar üstüne birde hapse atarlar bunu. Kurumsal Şirketler de zararlarını daha kolay giderme adına Bimeksin kurumsal kimliğine de el koyarak, ellerinde Ayrıca hisse de varsa en azından borsada daha yüksek fiyatlardan satarak kurtulma adına ki Her şirketin girmek isteyip giremediği borsada Bimeksin varlığını da koruyarak çözüm bulma yolunu seçebilirler.
    Görüşlerim, yorumlarım al ya da sat fikri vermez. Kesinlikle yatırım desteği değildir. Hele ki bimeks için asla....

Bugün izmir forum bornova ya gittim.Bimeks mağazasının içi bomboş sayılır.yuvarlak top şeklinde oyuncak ve bir iki ürün daha vardı,tam ne olduğu belli değildi. 1görevli vardı.tabelasında da bimeks.com.tr yazıyordu...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Şöyle bir değerlendirme yapıyorum kendimce, borsada işlem gören bir şirketin Web sitesinin başkasına kiralanması mümkün değil, bu hissenin kottan çıkarılması demek, n11, gg, medimrkt, hepsiburadanın yanında ki amazonı daha saymadım Bimeks rekabet edebilir mi (Web üzerinden), bu şirketin düzelmek zorunda olmasının tek bir sebebi var, kurumsal şirketlere vb büyük borç olması. Dezavantaj sandığımız şey aslında bizim için tek çıkış yolu. Akgiray bu borcu ya ödeyecek ya hapse girecek. Hapse girmemek için mecbur anlaşma yolunu seçmeli, aksi halde evi yurdu ne varsa elinden alırlar üstüne birde hapse atarlar bunu. Kurumsal Şirketler de zararlarını daha kolay giderme adına Bimeksin kurumsal kimliğine de el koyarak, ellerinde Ayrıca hisse de varsa en azından borsada daha yüksek fiyatlardan satarak kurtulma adına ki Her şirketin girmek isteyip giremediği borsada Bimeksin varlığını da koruyarak çözüm bulma yolunu seçebilirler.
    Görüşlerim, yorumlarım al ya da sat fikri vermez. Kesinlikle yatırım desteği değildir. Hele ki bimeks için asla....
    Çok hayalperest olmuş

4.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Çok hayalperest olmuş
    İllaki hayalperest olmazsa gerçekleşen hiç bir şey olmazdı hayatta. O zaman boşa bekliyoruz burada.

5.  Alıntı Originally Posted by nargilim Yazıyı Oku
    Şöyle bir değerlendirme yapıyorum kendimce, borsada işlem gören bir şirketin Web sitesinin başkasına kiralanması mümkün değil, bu hissenin kottan çıkarılması demek, n11, gg, medimrkt, hepsiburadanın yanında ki amazonı daha saymadım Bimeks rekabet edebilir mi (Web üzerinden), bu şirketin düzelmek zorunda olmasının tek bir sebebi var, kurumsal şirketlere vb büyük borç olması. Dezavantaj sandığımız şey aslında bizim için tek çıkış yolu. Akgiray bu borcu ya ödeyecek ya hapse girecek. Hapse girmemek için mecbur anlaşma yolunu seçmeli, aksi halde evi yurdu ne varsa elinden alırlar üstüne birde hapse atarlar bunu. Kurumsal Şirketler de zararlarını daha kolay giderme adına Bimeksin kurumsal kimliğine de el koyarak, ellerinde Ayrıca hisse de varsa en azından borsada daha yüksek fiyatlardan satarak kurtulma adına ki Her şirketin girmek isteyip giremediği borsada Bimeksin varlığını da koruyarak çözüm bulma yolunu seçebilirler.
    Sayın nargilim çok zor ve takdire sayan bir mücadele veriyorsun twitter den takip ediyorum sizi tebrik ederim hem anel hemde bimeks gibi iki hırsız şirketle mücadele etmek zor bir durum. Web sayfasının kiraya verilmesi demek bimeksin fiilen son bulması demektir su an bekletiliyor her şey mart ayı içerisinde belli olur bence cok az kaldı belirsizliklerin ortadan kalkmasına

6.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Sayın nargilim çok zor ve takdire sayan bir mücadele veriyorsun twitter den takip ediyorum sizi tebrik ederim hem anel hemde bimeks gibi iki hırsız şirketle mücadele etmek zor bir durum. Web sayfasının kiraya verilmesi demek bimeksin fiilen son bulması demektir su an bekletiliyor her şey mart ayı içerisinde belli olur bence cok az kaldı belirsizliklerin ortadan kalkmasına
    Net olarak şunu söyleyeyim, küçük yatırımcı sahipsiz. 1.5 yıl olacak Anel Telekomda yaşanan paravan şirket oyunları vs. her şey kanıtlı ve avukat tutarak 40 kişi dosya gönderdik. Spk şikayet dosyamızı alıkoyuyor ve savcıya işlem yapılması için göndermiyor. Spk'nın kime çalıştığı bile belli değil. Öyle ağır yazılar gönderdim ki, hakkımda suç duyurusunda bulunulacağına ilişkin yazı gönderdiler. Eski spk çalışanlarının güdümünden çıkamıyor şimdiki Spk çalışanları. Aynı sorun hem Anel Telekomda yaşanıyor hem de bimekste...ytd.

7. Dua Edelimde banklara borçlandığında akgirayların şahsi kefaletini almış olsunlar

Sayfa 426/651 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •