Sayfa 426/981 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. 13 ağustos zirvesinden uygulanan fibonacci düzeltme seviyesi önemli 5.62 desteği altındayız (menfi)
    (9)- (23) mayıs zirvelerinden çekilen kırmızı çizgili düşen trend kanalı dibinde 200 günlük ho 'sı ile buluştu
    rsı'da dipler itibarıyla görülen pozitif uyumsuzluktan faydalanarak,
    (1) şubat- (26) mart diplerinden çekilen yeşil çizgili destekte düşüşünü sonlandırması olası görünüyor.
    https://twitter.com/…bel/status/1146698796786753536

2. Konu dışı olacağı için baştan özür dilerim. Dolarcı dayanışması adına hoşgörünüze sığınarak yazıyorum.

120 dairelik bir sitede 3 yıldır, İZSU tek sayaçtan her dairenin süzme (ara sayaç ) sayacı okunarak , gelen fatura ile dairelerin toplam tüketimi hesaplanarak ödeme fişi gönderiliyordu. Bugün gönderilen ödeme fişinde sıfır tüketime ( 3 aydır dairem boş ve su vanadan kapalı ) karşılık 12,59 tl. ödeme yazılmış. Yöneticiyi aradığımda ; '' evet siz su kullanmamışsınız , ancak denetçilerin aldığı karar gereği , artık su faturasında yazan - atık su - çevre temizlik vergisi - katı atık toplama ve bertaraf bedeli - kalemleri toplanarak daire sayısına bölünüyor. Sadece temiz su tüketimi sayaçtan okunarak faturalandırılıyor. '' dedi.

Kullanmadığım suyun atık su bedeli mi olur. Sonra 3 çeşit ( 2+1 , 3+1 ve dükkanlar ) daire var. 80 metrekare olan ile 140 metrekare olana eşit çevre temizlik, katı atık vb. olur mu ? Bu konuda sulh hakimine dava açsam en az 8 ay sürecek ve atı alan üsküdarı geçecek. Savcılığa suç duyurusunda bulunsam - benim işim değil, mahkemeye git - diyecekler gibi.

Acaba parayı ödedikten sonra Kaymakamlık Tüketici hakem heyetine müracaat etsem karar alınır mı ? Bu tip tecrübe yaşayan var mı ?

3. tüketici hakem heyeti akıl veriyor, avukata yönlendiriyor, başka bir eylemi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Olmayacak vaz geçin şu şu inadınızdan, yerlerde sürünen iyi seçilmiş sanayi şirketlerine gömün şu benjaminleri ARTIK.

17/06/19 DA ŞÖYLE BİR ŞEY DEMİŞİZ.
    4 tl de olsa tutacağım.
    Zindandan çıkıp atladın yine buralara.
    Gel gel..

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    tüketici hakem heyeti akıl veriyor, avukata yönlendiriyor, başka bir eylemi yok.
    Geçen yıl cep telefonunu iade kararı çıkarmışlardı. Hem de 2 ayda karar çıkmıştı ve icra yoluyla teknosadan paramı almıştım.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Dostum nerelerdesin?
    Selamlar.
    Buradayım dostum, hala tek kuruş bozmadım.
    5.61den dün çok az bir miktar daha girdim.
    Artık altlarda yine aydan aya girerim.
    Yılbaşı 5.30 şuan kur 5.58.
    Böyle bir durum.

7.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    4 tl de olsa tutacağım.
    Zindandan çıkıp atladın yine buralara.
    Gel gel..
    Her zaman yazdım buraya 6,10 dan 10 ay önce aldığım fiziki dolarlarım duruyor. Şu anda 7 olsa hoşuma gitmez mi ? Gider elbet. Fakat emekli maaşım da eriyeceğinden yine ben zarar göreceğim. Hoş dolar düşerken de maaşları eritmeyi başarıyorlar ya......

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Her zaman yazdım buraya 6,10 dan 10 ay önce aldığım fiziki dolarlarım duruyor. Şu anda 7 olsa hoşuma gitmez mi ? Gider elbet. Fakat emekli maaşım da eriyeceğinden yine ben zarar göreceğim. Hoş dolar düşerken de maaşları eritmeyi başarıyorlar ya......
    Emekliye yüzde 5 memura yüzde 6 zam var.
    Yıllık enflasyon yüzde 12 demek her üründe.
    Dolar düşer de çıkar da bekleyeceğiz.
    Başlığı açtığımda 5.76.
    5.76 altı kapatırsa yıl sonuna kadar seyirci olarak izlerim forumu.

Sayfa 426/981 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •