Sayfa 426/907 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Kayyum olarak bence şeytan atanmalı. Çünkü dönen dolapları ancak o çözer
    Şeytan bir de bakmış papuçlarına 😂 istifa etmiş 🤣

2.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Husum bugun nolcek hele deyiver, yoksa baltayi tasami vuracak seninki
    Zalim küçük CO, baltayı taşa değilde hışımla şeyine indiriverse çok yahşi olur çok çok makbule geçer fiziki anlamda.. Siren'im uğrarım, odun ateşinin külünde müthiş dem tutar daha birinci yudumda kafa duman bulutlardasın
    Son düzenleme : kabile reisi 61; 09-02-2021 saat: 22:08.

3.  Alıntı Originally Posted by kawiss Yazıyı Oku
    Şeytan bir de bakmış papuçlarına �� istifa etmiş ��
    Bak o da olabilir
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

4. Bugünkü kapanışlara göre hesapladım ve eski ihlas'ın fiyatını 1,13 gibi bir rakam buldum. Yani cuma 1,25 kapanışına göre %10 değer kaybetmiş. Doğru hesapladım mı acaba ortaklar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. oksijenim şöyle enerji sayfalarına bir baktım, yarın umarım başkanımız petrol bulduk o petrolden uzay yakıtı yapcaz der tupraşı bi hareketlendirir de insanlar bir mutlu olur, ihlas mı du bi bak bakali nolcek ona

6. Kuşlu sitede biri de 11 şubatta mudilerle ilgili zaman aşımı olacak vs demiş. Var mi acaba böyle bir şey bilen var mı? Öyle birşey yok diye biliyordum.y.t.d

7.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    oksijenim şöyle enerji sayfalarına bir baktım, yarın umarım başkanımız petrol bulduk o petrolden uzay yakıtı yapcaz der tupraşı bi hareketlendirir de insanlar bir mutlu olur, ihlas mı du bi bak bakali nolcek ona
    Sirenim senin matematik iyidir. Şu hisse fiyatını bölme, çarpma, toplama vs ile bi hesaplayıver gözünü seveyim. Hem böylece hep beraber görürdük, bak bakali sonuç nolcek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 426/907 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •