Sayfa 427/1030 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    HSBC’de 100k-1m arası yeni para girişi Ocak 2019’a sarkan mevduat faizi %29.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by fabio07 Yazıyı Oku
    Burgan bank digital vadesiz hesabın ile açılıyor. Şube adı olarak BANKİ DİJİTAL geçiyor. Bu hesaba para gönderip daha sonra vadeli hesabını açabiliyorsun. İstemezsen para göndermezsin vadesiz hesabın kalır orada.
    Dijitalde ayni burgan bank mobili mi kullaniyoruz

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Fed olur da adam akıllı faiz artırmaz ise ancak o zaman faizler düşer....
    Çok çok uzak ihtimal faiz düşürmek..adamlar sıkılaştırmaktan bahsediyor sen faiz düşsün diyorsun..
    Bence 2019 bu olayın seyrini belirler

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fed e gerek yok haftaya enflasyon aciklanacak bu yeter
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Fed olur da adam akıllı faiz artırmaz ise ancak o zaman faizler düşer....
    Çok çok uzak ihtimal faiz düşürmek..adamlar sıkılaştırmaktan bahsediyor sen faiz düşsün diyorsun..
    Bence 2019 bu olayın seyrini belirler

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu tarz haberler kısada faizi dusurur dedim daha once oylede olmus burada yazılan oranlara gore ...piyasadaki tl ne kadar cok artar banka dan iceri ne kadar cok kisi girer iste sizde oranlar iyiymis diye sonuc olarak duser ..bu haberlerin etkisi %100 ...yoksa bilanco haftası faiz dustugunu ben daha en az 20 yıldır bilmem...ekonominin cok iyi oldugu donemlerde dahi bilanco haftası dusme olmamıstır ...sabahta yazdım orta uzun vade faizler dusmez mb sının rezervi cok az ..petrol yukseliyor ..enflasyon yuksek ...evet fed var ama fed artırırken bizde dusmesi doları yukseltir icerde...2019 normalde mevduatcı iyi kazanacak ama bu tarz haberler devamlı artarak surerse zor kazanır ..2020 de itabaren fed in faiz dususune baslamasına kadar ...muhtemelen 2020 de parasal genisleme ye baslayacak ..2019 da mevduatcı kazandı kazandı ondan sonrası zor ..parasal genisleme baslarsa tum gelismekte olan ulkere para akısı olur .

5. Asgari Ücret ağırlığınca taş düşsün başınıza...
    Asgari ücretlinin 3 krşuna laf eden ünüversite mezunu boşuna okumuşdur 4 yıl...
    Asgari ücret sonuçdur...
    Sebeb 17 yıldır kesintisiz iş başında olan iktidarın fakiri daha fakir,zengini daha zengin yapmasından (kendi zenginini yaratmasından) kaynaklanmaktadır...
    Nokta...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Bu sabah Nurol ile görüştüm. 32 gün ve üzerine %33,50 teklif etti. Hazineden aldığım oran bu ama pazarlık yapabiliriz dedi. Tutar 380.000 TL. Nurol sağlam firma idi ama son durumunu bilmiyorum. Sıkıntı yaşar mıyız ?
    Eski firma, Demirel in prenslerinden sanırım Çarmıklı kardeşler, Osman Gazi köprüsü onlarda devlet garantili, yurt dışında inşaat işleri , oteller, barajlar vs..... bir çok firmaya göre sağlam durumdalar, Döviz borçları yok denecek kadar az.

7. Ben bu ülkede insanların karın tokluğuna ne işler yaptığını gördüm...
    İnsan emeğinin nasıl acımasızca sömürüldüğünü gördüm...
    Gördüğüm bazı işleri siz bırakın 5 dk yapmayı, yapanı 5 dk seyretmeye katlanamazsınız...
    Nokta...

saygılar/başarılar

8. Bizde işveren utanmasa kuru ekmek-suya eleman çalıştıracak...
    Utanmasa mesai bitimi perosneli evine götürecek,tuvaletlerini temizletecek...
    Personeline,ev işini yaptıran çok patron gördüm....
    Nokta.

saygılar/başarılar

Sayfa 427/1030 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •