HSBC’de 100k-1m arası yeni para girişi Ocak 2019’a sarkan mevduat faizi %29.
Syg,
HSBC’de 100k-1m arası yeni para girişi Ocak 2019’a sarkan mevduat faizi %29.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
bu tarz haberler kısada faizi dusurur dedim daha once oylede olmus burada yazılan oranlara gore ...piyasadaki tl ne kadar cok artar banka dan iceri ne kadar cok kisi girer iste sizde oranlar iyiymis diye sonuc olarak duser ..bu haberlerin etkisi %100 ...yoksa bilanco haftası faiz dustugunu ben daha en az 20 yıldır bilmem...ekonominin cok iyi oldugu donemlerde dahi bilanco haftası dusme olmamıstır ...sabahta yazdım orta uzun vade faizler dusmez mb sının rezervi cok az ..petrol yukseliyor ..enflasyon yuksek ...evet fed var ama fed artırırken bizde dusmesi doları yukseltir icerde...2019 normalde mevduatcı iyi kazanacak ama bu tarz haberler devamlı artarak surerse zor kazanır ..2020 de itabaren fed in faiz dususune baslamasına kadar ...muhtemelen 2020 de parasal genisleme ye baslayacak ..2019 da mevduatcı kazandı kazandı ondan sonrası zor ..parasal genisleme baslarsa tum gelismekte olan ulkere para akısı olur .
Asgari Ücret ağırlığınca taş düşsün başınıza...
Asgari ücretlinin 3 krşuna laf eden ünüversite mezunu boşuna okumuşdur 4 yıl...
Asgari ücret sonuçdur...
Sebeb 17 yıldır kesintisiz iş başında olan iktidarın fakiri daha fakir,zengini daha zengin yapmasından (kendi zenginini yaratmasından) kaynaklanmaktadır...
Nokta...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Ben bu ülkede insanların karın tokluğuna ne işler yaptığını gördüm...
İnsan emeğinin nasıl acımasızca sömürüldüğünü gördüm...
Gördüğüm bazı işleri siz bırakın 5 dk yapmayı, yapanı 5 dk seyretmeye katlanamazsınız...
Nokta...
saygılar/başarılar
Bizde işveren utanmasa kuru ekmek-suya eleman çalıştıracak...
Utanmasa mesai bitimi perosneli evine götürecek,tuvaletlerini temizletecek...
Personeline,ev işini yaptıran çok patron gördüm....
Nokta.
saygılar/başarılar
Yer İmleri