Sayfa 427/1002 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Perşembe günü ( tatildi ) qnb '' hesabınıza 3500 tl. para girişi olmuştur '' diye sms atmış. Girdim internet sayfasına kendi para piyasası fonuna - alış- girdim. Alındı ve hesabıma geçti. Sonra TEB mobile girdim 1500 tl. kendi fonuna alış emri girdim ama '' olmaz dostum, bugün tatil. İşine bak '' dedi.

Bugün öğle QNB den aldığım , hesabımda olan FI5 fonuna satış verdim . Aldığım fiyattan satıldı. Yani beni kandırmış banka. Ben de para transfer tuşuyla - bakiyenin tümünü gönder- yaptım. Herkes öpecek bir yanak, dudak arar olmuş.
    QNB’nin işleminde hata yada bir sorun yok, tatil günü alınan ppf, her zaman bir sonraki işlem günündeki fiyatından satın alınır

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Gümüş yine bir haftada topladığını 1 günde verdi...Büyük abiler altın ve gümüşün yükselmesini istemiyor nedense...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Doğru diyorsun benim işim hep şansa kalıyor hep de zarar ediyorum, özellikle yeni çıkan değişken fonlar aldıktan sonra hep zarar ettiriyor, tabi uzun süre bekleyince belki çıkarlar ama neye yarar, değişken, karma, eurobond ve emtia fonlardan uzak duracağım, gerekirse altını gram, doları nakit olarak alırım, bunun dışında ppf ve özel borçlanma fonlarda bekleyip sadece borsa düştükçe hisse fonlardan biriktirim.
    kardeş hisse fon almak için dayanak endeksin mutlaka en az 50 haftalık ortalamaya vurması, veya son birkaç yılın ortalamasına gelmesi yani çok sağlam bir dip çalışması yapması şart. bistte dip 1000 nasdakta 10000 ama böyle olmadığına dair tüm dünyada kurnazca bir algı kampanyası yürütülüyor, balinalar onyıllardır acemileri artık borsa düşmez altın bir zenginlik çağı başladı havası yaratarak sögüşlüyorlar. alınacaksa sadece hisse fonları alınmalı hisselerin arkasında kar eden büyüyen şirketler vardır bir noktanın altına düşmesi imkansızdır ama bi petrol, altın, döviz bunların bana göre kripto paradan en ufak farkı yok. petrol sıfırın altına düştü hatırlarsan, altın desen virüs bitti diye rahatlıkla 1200 usd ye inebilir kimseye verecek hesabı yok yani bunların güvenilir bir dibi yok. bence bunları vioptan destek-direnç noktalarını baz alarak trade etmek en mantıklısı. viopa nerdeyse hiç para gerekmediği için ana paran da borçlanma araçlarında mis gibi sabit getirisini yapar.

4. "Petrol sıfırın altına düştü" önermesini biraz açar mısınız?

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    "Petrol sıfırın altına düştü" önermesini biraz açar mısınız?
    çıkanı depolayacak kapasiteleri kalmadığı için damping yapıp al götür kampanya yapmışlardı, hatta üste para vermişlerdi de bu yüzden eksi olmuştu, nitekim kuyuyu açtın mı her nasılsa çıkıyormuş öyle kapatayım vanayi bi ara acariz olmuyormuş

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    "Petrol sıfırın altına düştü" önermesini biraz açar mısınız?
    virüs başladığı günlerde 1 ay boyunca dünyadaki tüm motorlar stop etti yakıt kullanımı sıfıra indi petrolun de depolama maliyeti olduğu için elinde petrol olan birde borçlu çıktı elinde petrol vadelisi taşıyan binlerce yatırımcı tüm servetini kaybetti.

7. https://twitter.com/fonlabirikim/sta...181590016?s=19
    Gedik portföy ile ilgili bir ceza.
    Gbg biriktiriyordum acaba çıksam mı diye düşündürdü.

8. madem borsa uzun vadede kesinlikle kazanç demek, başarılı hisse fonları ortalamada her sene %100 kar yapabiliyorlar, ben bir aracı kurum olsam sabit getirili hisse fonu diye birşey kurardım. onun da günlük getirisini %0,1 olarak sabitlerdim ayda %3,3 yılda %50 kar verirdim kalan %50'yi de cebe indirirdim nasıl hayal hisse piyasasından faydalanmak isteyen ama düşüşlerde panik yaşadığı için uzak duran yatırımcıdan faydalanmış olurdum.

Sayfa 427/1002 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •