İlk hedef lafı en nefret ettiğim laf.... Neye göre belirliyorsunuz bilmem... Üstelik bunu tspor konusunda söyleyebilmek.....
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk hedef lafı en nefret ettiğim laf.... Neye göre belirliyorsunuz bilmem... Üstelik bunu tspor konusunda söyleyebilmek.....
* Hisseye dün bi miktar para girişi olması,
* Bedelli öncesi ve sonrasında hisselerin abartılı şekilde satılarak değersizleşmesi,
* Yaptığım takıplerde bedelli yapan firmaların çoğunun bedelli sonrası kayıplarını tekrar yerıne koyması v.s v.s.
spor hısslerıni hiçbir zaman yatırım aracı olarak görmemek ile birlikte kısa vadade tspor 1,10 sonrası yükslen hacimle 1,30 - 1,40 aralığına kadar tepki bekliyorum.
Tspor özelinde maalesef tutmuyor.... Daha önceki bedellide de vardık ve bizde öyle olacağını sandık ama yok dibi olmayan çukur gibi maalesef
Uzun zamandır tspor yatırımcısı olarak bedelliden sonra 3 ay icinde 1.30 1.50 araligina gelecektir.
Bu butün hissele için gecerlidir
Hisse den para kazanmak isteyen spek sabit tutarak birsey kazanamaz
Ya burdan asagi verecek zayıf ihtimal yeterince deger kaybetti.
Biraz sabir seçimden sonra diger hisseler gibi yükselir
Bu riskli ortamda sıg hisseleri kimse almaz
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne zaman düzeletecek bu tspor maliyeti 1,20 ye kadar düşürdük...
******0,94-0,95 tspor AL DÖN ARKANA BİLE BAKMA*****
Ben alınır dedim hala da diyorum. Bir arkadaş mesaj yazmış alınır diyenler kaçtı. Ben toplamaya devam ediyorum ve buradayım 0,70 kuruşta olsa yine devam. Bu kulüb yok olmaz,ne devlet müsade eder nede federasyon, elbet dönecektir geri. hisseye bu gün itibari ile bir yatay çizgi çekin ömrünü bu çizginin üzerinde geçirmiş. Şimdi toplamazsan ne zaman toplanır. Saygılar (Anahtar her kapıyı açar)
bu şirket finansal açıdan düzelmez. borca batık. hiç mi bilançoya bakmazsınız. ytd
Yer İmleri