Sayfa 428/1005 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop LI

1. ABD'den ne veri gelirse gelsin çöküyor zaten bugün varsa gelecek bir veri çöker. Veri iyi de gelse kötü de gelse ONS a dayak var. Veri iyi geliyor yeterince iyi gelmedi dayak, veri kötü geliyor yeterince kötü gelmedi yine dayak. Bu kadar yoran bir yatırımım olmadı şu ana kadar.

Selam gençlik ..bol kazançlar....

3. Yılbaşından bugüne dip ve zirveye uzaklık tablosu yaptım, yine de grafikler ile kontrol etmek gerekir

Son kolon piyasa değeri olması gerekir hatalı yazmışım.

Dipten uzak zirveye yakınlık sıralaması

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Hisse vadeli faizler

5. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık menkul kıymet istatistiklerini açıkladı.

Buna göre yurt dışında yerleşik kişiler 2 Haziran haftasında tam 52 milyon dolarlık hisse senedi satışı yaptı. Yurt dışı yerleşikler DİBS tarafında ise net 15 milyon dolarlık alım gerçekleştirdi.

Yurt dışı yerleşikler bir önceki haftada 378,5 milyon dolarlık hisse senedi satmış ve 1,6 milyon dolarlık DİBS satışı yapmıştı.

Böylelikle borsada yabancıların satışları altıncı haftasına taşındı.

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Bu ons bu gün çökecek gibi.
    Abd verisi mi var..... çökmesi için bir sebep var mı ki...

7. Holdingler bankalarından ucuza döviz alıp sonra yüksekten satabilir mi?

Piyasa fiyatından aldık, ertesi ay piyasa fiyatından sattık derler normalde, ama yapmazlar.

8. Anlıyoruz ki piyasanın hakimi vadeli piyasa. Spot vadeliyi takip ediyor vadeli spotu değil. Adamın makası doğrayacağı belliydi spot gitmek istese de

Sayfa 428/1005 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •