Sayfa 429/907 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Not:nedense seni sakalsiz traşlı olarak düşündüğümü farkettim.
    Sağolasın,varolasın kardeşim güldürdün beni eksik olma..Tüm temenni ve dileklerin için teşekkür ederim,bilmukabele..Sakal işine gelince Sen beni nasıl seviyorsan var öyle sev kardeşim mühim olan kalplerimizin ,gönlümüzün güzelliği değilmidir dış görünüşün ne önemi var..WİSE, please !

2.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Sirenim senin matematik iyidir. Şu hisse fiyatını bölme, çarpma, toplama vs ile bi hesaplayıver gözünü seveyim. Hem böylece hep beraber görürdük, bak bakali sonuç nolcek.
    oksijenim ben hesaplamıyorum doğruya doğru, kırmızı oldukça öyle bakışıyoruz işte ihlasla, ben bu borsada zaten rasyonel temellere göre hareket ediyor muyum? sen diyiver onu.
    Amme velakin bana hep sanal geliyor artık herşey eskiden en azından jip alıcaz şunu yapıcaz falan filan emparyalizmin hedefleri vardı gündemimizde... kendine bir sor bu kadar stresi neden çekiyorsun?.. değiyormu gerçekten? mutlumusun ? iyilikle dokunduğumuz şeyler hep bir garip sonuçlanıyor. Akşam 5 kadeh çay içsen bile anlam kazanmıyor oksijenim artık, çay bile çaylığını yapamıyor. Herzaman ki gibi tuzum kuru diyip geçerim son sözde

3.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    oksijenim ben hesaplamıyorum doğruya doğru, kırmızı oldukça öyle bakışıyoruz işte ihlasla, ben bu borsada zaten rasyonel temellere göre hareket ediyor muyum? sen diyiver onu.
    Amme velakin bana hep sanal geliyor artık herşey eskiden en azından jip alıcaz şunu yapıcaz falan filan emparyalizmin hedefleri vardı gündemimizde... kendine bir sor bu kadar stresi neden çekiyorsun?.. değiyormu gerçekten? mutlumusun ? iyilikle dokunduğumuz şeyler hep bir garip sonuçlanıyor. Akşam 5 kadeh çay içsen bile anlam kazanmıyor oksijenim artık, çay bile çaylığını yapamıyor. Herzaman ki gibi tuzum kuru diyip geçerim son sözde
    Sirenim canın sağolsun, lafı mı olur. Sağolsun small investor arkadaşımız gerekli hesaplamaları ve de giydirmeleri hepimizin yerine yapmış. Ayrıca sen pozitif bir insansın böyle küçük şeyler canını sıkmaz, çay keyfini bozmaz diye düşünüyorum. Herşey olacağına varır elbet. Kalın sağlıcakla..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. 10/02/2021.ERCAN GÜZEL.İHLAS HOLDİNG A.Ş.(*).28.250.000,00... 52.732.579,00 ..3,57% ..6,34% ..790.400.000 .831.974.669

Günaydın,Sermaye.artıyor.

yatırım.tavsiyesi.değildir

5. senedi bedelli bölüyorsun ...yatırımcın bedelliye katılmasın diye, ana hisseyi 1 e çekiyorsun , gerçekten saçma bi durum.ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil yani !

6. Gunaydin dostlar gunaydin spek gunaydin..., sanada gunaydin pala

7.  Alıntı Originally Posted by AYHAN Yazıyı Oku
    Bugün aracı kurumdan aradılar isterseniz hisse alabilirsiniz dediler ASLA dedim vs..... yada İHLASR için 16 şubat a kadar satmam gerekiyormuş
    portföyden baktığımda şuan 0.100 X hisse adedi
    bu işlemde herhangi bir LOT kaybım vs olmuyormuş
    aynı lot miktarım durmaya devam edecek
    anladığım kadarıyla 0.100 X lot miktarı satış yaparsam kar olacak !
    işlem yapmaz isem boşa gidecek ???
    açıklama ve bilgi verebilecek var mı ???

Bu konu hakkında bilgi verebilecek var mı ?
    agode

8. Bunlarin sahtekar olduklarini cumle alem biliyor.

ruchan ile ilgili olarak noktalari ileri birlestiremezsiniz aldiniz yada sattiniz farketmez sadece her sey bittikten sonra ki
    gun zararinizi hesaplayabilirsiniz.

Sayfa 429/907 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •