Noluyo kardesim....
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noluyo kardesim....
böylede insanlar var yaa çöplük haline geldi hisse adam gelmis desenli şekilli yazı yazıyor gel duada oku kardeşim olsu bitsin
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin de etkisiyle geldi 3'ler... Geçen sene lig sonunda yaz aylarında yapar diye bekliyordum; ama endeks rallisi engelledi. Şimdi burada birçok içeride kalmış canı yanmış arkadaşlarım vardır, kimsenin canını sıkma gibi bir derdim yok, eski arkadaşlar bilirler zaten bjk'den 30k alıp 57k bırakmış birisiyim, yani bilmişlik taslayacak durumda değilim, sadece bilmişlik yapıp ky'yi bu hisseye yönlendirenlere çok kızgınım. Yükseliş yapacaktır elbet, ama ne zaman bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.
Geçen sene brexit hadisesinde tek yeşil kapatan bjkaş idi. Dün de fb... Yine geçen sene bu zamanlar 3,7x leri gördü ve sonra gs maçına kadar yükseliş trendine girmişti. Bu sene şampiyonluk potasında olduğu müddetçe elbet bir yerden dönecektir diye düşünüyorum. Hafta sonu Allah muhafaza kötü bir sonuçta ise... İşte onu kestiremiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. ytd
44000 kötü bir kalemde satan kim böyle.....
$$$$$$$$$$$$
Ziyniyet meselesi kardesim;hangi galibiyetimizde yukseldi ki..bir defa belirlemisler rotayi...canimizi yakacaklar..gs galibiyeti olsa yerinde sayar ya da düşer..yenilse basarlar asagiya..yani bugünlerde katir ve satir olayi..ama kendi adima bekliyorum bir umut..selamlar..
Yer İmleri