3.çeyrek kar Beklenti 711 milyon, gelen 651 milyon. Beklentilere paralel gelmiş üçüncü çeyrek.
3.çeyrek kar Beklenti 711 milyon, gelen 651 milyon. Beklentilere paralel gelmiş üçüncü çeyrek.
4. Ceyrekte ic daralma daha etkili olabilir.Global bir sirket bakalim son ceyrekte neler olacak?
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
cirodaki artış çok iyi... ben beğendim.. devam![]()
yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bankası, Aracısı, yorumcusu, holdingi, şirket geri alımları hep bir oldular ancak yatayda tutabildiler.
Bukadar destekten sonra artık ayaklarının üstünde dursun.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında
Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. Maddesi çerçevesinde, Arçelik A.Ş.
(ARCLK) payının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve
işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay
Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 26/10/2021 tarihinden
itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı",
"Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin
Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Rezillikleri arşa ulaştı artık. Tahtayı Y.kredi robotuyla aşağı basıp ucuzdan mal toplama dönemi sona erdi. Hadi bakalım
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
İşlem yasağı sadece üç kişi hakkında verilmiş. Kağıda yukarı yönde hiç bir etkisi olmaz. Daha önce de yazmıştım. Tüpraş ve Tofaş taki operasyon bitmeden burada hareket başlamaz. Özellikle Tüpraşta yabancı öyle bir alıyor ki 400 lü rakamlar içten bile değil. Zaten Arçelikteki yabancılar da dolar ve zaman bazında zararla çıkıyorlar. Arçelik maalesef daha çok bekletecek görülüyor.
Yer İmleri