Sayfa 430/1024 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıfbank 14.90 500+

2. çok basit birşey yazacağım, zaman tüneline binelim şimdi dolar 1,70-1,90 tl olduğu andayız, ben çıkıp diyorum ki bu nokta doların dibidir, hepiniz aynen şunu dersiniz, bu adam kafayı yemiş, sıyırmış, git işine falan dersiniz şimdi aynen şunu diyorum glp nin dibi 11,75 , 1-2 yıl sürekli yukarı gidecek. sizin bu adam kafayı yemiş demeniz neyi değiştirir, hiç birşeyi, her iki durumdada buna yatırımcı inanmaz, burası dip demez, sadece izler , izler, zirve yapar uyanır, geç kalır, para duygusal davranmaz, duygusal davransa herkes zengin olurdu, beni en çok düşündüren şey zerre ekonomi değil, bunu ekonomistler düşünsün, ben 1500 tl emekli maaşı ile bir insanın 30 gün hayatta nasıl kalabileceği formülünün peşindeyim, bu tür yazılar arıyorum
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıfbank 14.90 500+
    dolar almadınız mı sayın ahme 2 hafta önce 3,68 den almadınız diye ahlar vahlar vardı ..

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıfbank 14.90 500+
    Syn Ahme ;

düz mü swap mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıfbank 14.90 500+
    Oraniniz çok çok guzel Yeni giris buyuk ihtimalle

+ da kati manasinda sanirim

Vadenizi sorabilirmiyim
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıfbank 14.90 500+
    şehir ,şube ,vade yazmadınız diye İNANMAYAN kendini bilmezler saldırmasınlar

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    şehir ,şube ,vade yazmadınız diye İNANMAYAN kendini bilmezler saldırmasınlar
    Ben teyit için vakıfbanktaki arkadaşa sordum..Ticari olanlara en az 14.90 ,bireysele max 14.30 dedi....

8.  Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    sizin önünüzde birikmiş onlarca yeni çıkmış yayın ve kitap olması lazım eğer sap doçenti değil iseniz..!!

daha 1 mayısın tatil olduğunu bilmiyorsunuz, banka çalışanlarının hangi statüde çalıştıklarını farkında değilsiniz.

neymiş adam iş yaparmış, ben size bir sürü boş eşek lafı yazayım burada...
    haha doçent ununu elemiş eleğini asmış insana derler bizim camiada.
    yayınlarım da herhangi birinin yayınlarını kalite bakımından (sayı değil) 5'e katlar.
    1 mayıs burada tatil ama dışarıda değil.
    siz kafayı idealist hoca tipiyle bozmayın.
    idealist bir hoca için ideal bir maaş sistemi lazım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 430/1024 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •