Bak dogru soyluyorsun ortak danismanlik sirketi olayi vardi onu da unutmusum !! Rezil herif bir herif bu Pandir
Bak dogru soyluyorsun ortak danismanlik sirketi olayi vardi onu da unutmusum !! Rezil herif bir herif bu Pandir
Sayin Karani
Son telekonferans notlarina Nerden ulasabiliriz bulamadim baktim her yere
Sn Maximetu doğrusunu isterseniz mevcut motivasyonum ile tele konferansmış falan hiç ilgilenmedim, umurumda da olmadı gerçekten. Şimdiye kadar olanlar da bir yalandan bir tiyatro sahnesinden ibaret, kendi kendilerini tatmin aracıymış onu anladım. Yani siz arada sırada saydırıyorsunuz ya ben de şimdi tam o ruh halindeyim.
Son düzenleme : veysel karani; 14-03-2022 saat: 14:42.
Sayın balıkçı aynen doğru söylüyorsunuz, Pandır da herhalde bu olanların sorumlusu ben miyim ki çıkayım balkona havasın da herhalde, ama unuttuğu bir şey madem o koltuğu dolduruyor en azından çıkıp geleceğe yönelik planları nelerdir, nasıl bir ufuk görüyor periyodik olarak bilgilendirme yapması paylaşması lazım. Yoksa ay sonu gelsin maaşı alalım küpü dolduralım ise derdi kendi adıma haram zehir zıkkım olsun diyorum.
Ben Kesinlikle bu şekilde düşünüyorum ortak
Bir de Pandorra dün gelmedi, 1 yıl oldu
Kolay değil, 365 gün, iş yapmasını bilene kendisini göstermek için yeterli bir Zaman bu .
En azından neyi planlıyor, ne yaptı, ne olacak
10 kere çıkıp anlatmalıydı
Olanların sorumlusu değilse ve iyileştirmek için bir şey yapmayacaksa okula geri alalım onu…
Beyler haydar acunun fonu baya malda yakalanmis yine bu rezillige . Twitter da tahrik ediyorum genel kurul oncesi . Yazin sizde , bunlardan hesap soracaksa Boyle fon yoneten adamlar vs sorar . Baktim gecen baya para baglamis adam , biraz yonetime ve Ceo ya karsi Boyle ortaklari kiskirtin!! Ben sinir kontrolum zayif oldugu icin genel kurula gitmeyecem, gidersem iceri atarlar cunku , bunlardan korktugumdan ettigimden degil ama kendimi kontrol edemeyecegim icin bu serefsizlere Onlarin anlayacaklari dilden konusacak adam lazim
Yer İmleri