Aziz yıldırım otoparktan kaçtı, metin feyzioğlu otoparktan kaçtı, devir teslime bile gelmedi, sıraaaa ....
Bekliyoruz
Borç yapılandırma görüşmesi yapan Arjantin'e IMF'den "enflasyonun üzerinde faiz uygula" talebi geldi. Ülkede enflasyon yüzde 52 iken politika faizi yüzde 38 seviyesinde.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...i-6820638/amp/
Aslında ölünce belediye hizmetleri de bedava değil defin için
Anca kimsesizler mezarlığına kimsen ödemiyosa gömüyolar o bedava tek
Nas ı bakarayı ilahiyat biliminde birakip, iktisada girişden bikac temel bilgi sahibi insan , zaten bu enflasyon faiz ikilisinin * nşa ** da kolkola olmasi gerektigini bilmezmi.... Arayi acarsan, iktisadi faaliyetlerde anormal zamanlar baslar...
( hicbir iktisat egitimim yok, mantiken yazdim)) boyle degilse iktisatci arkadaslar duzeltiversin
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski atalarda bir deyim vardı,zaman gelecek vatandaş mezara gidecek,kalk lan yattığın yeter birazda ben yatayım diyecek diyordu,cuk bu döneme denk gelmesi ilginç,yani bütün kötü unsurlar hep bu döneme gelmesi ilginç,dahasıda var ata sözlerinin onları daha önce yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok,zaten yazdıklarımız hep geri planda kalıyor yoğunluktan.
Konutlarımız satılsın diye faiz düşürülürmü bu ortamda,zaten konut fiatları devamlı yükseliyor,1 -2 ay içinde %50 uçmuş,şimdi bu insanlar faiz sıfır bile olsa bu konutları alamaz,en aşağısı 1+1 bile 500.000,zaten satışlar durdu kimse satmıyor,ben bile ilanlarımı geri çektim,250-500 arası verdiğim daireler 1 sene içinde 750-1000 olmuş,acep bunlara akıl veren yokmu,zaten biri hep suçlu biziz diyor,diğerleri uçuyoruz,baktılar iş pok sosyal medyayı susturma peşine düştüler,sanki arka kapı yok![]()
Yer İmleri