Sayfa 431/522 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ??????????? Neden
    %50 yukarı gitti, düştüğüne bakmıyorum, yukarı gitmesine bakıyorum. Hocam siz bu kağıdı zaten tanıyorsunuz, 2,50 liler hedef veriliyorsa kaç. 1.12 den 650 bin alış var tatış 309??.

2.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    %50 yukarı gitti, düştüğüne bakmıyorum, yukarı gitmesine bakıyorum. Hocam siz bu kağıdı zaten tanıyorsunuz, 2,50 liler hedef veriliyorsa kaç. 1.12 den 650 bin alış var tatış 309??.
    ................
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Tahta bir yone patlayacak ama inşallah elimizde patlamaz..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Patladı..., ...

5. ney patladı dökme çırpma olamaz mı ben beklerim...
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6. son 30 dakika harekete geçebilir

7. Bürütte bu kadar hacim aklımın ucundan geçmezdi...günlükte bir önceki kapanışın üzerinde kapatması ve 1.03 ün destek olarak çalışması hissenin temel yapısının güven vermeye yönelik bir adım olarak görüyorum...1.12 üzeri kapanış için yarını izlemekte fayda var...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ghkop

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 431/522 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •