Demek istediðim zalimle zalim olup kol kanat germemeli balýk baþtan korkmamalý cemaate kötü örnek ve günahlarýna ortak olmamak için imam oturmamalý ya nasýl olmalý derseniz Hz.Ömer adilliði zihniyetinde adil ,adaletli,hakkaniyetli olmalý tüm vatandaþlara hele hele dahada önemlisi makbulü '' Sakýn ha bana kul hakký ile gelmeyin'' diyerek bizleri uyaran Yüce Mevlam olan Allah'ýn adaletidir..Bu gün bakýyorum bir yýl öncesinde 0.20 krþ olan gözaltý pazarýnda iþlem gören ''Balat'' bile 10.00 tl'yi geçmiþ bana dostum diyen ''Mercury'' eyvallah ancak sen yanýlýyorsun yada kasýtlý davranýyor birilerin avukatlýðýna soyumuþsun gerçekleri görmezlikten gelip buradaki maðdur edilmiþ ky arkadaþlara haksýzlýk etmemeliin diye düþünüyor Ýnsaf diyorum..Hus911 kimdir kimin adamýdýr bilemediðim gibi babamýn oðlu veya tanýdýðým dostum arkadaþýmda deðildir ama bakýyorum o harami amerikalý bacaksýz küçük CO'yu þirket üstünde oynadýðý oyunlarý eleþtirirken sen bilakis övgülerde bulunuyorsun ve Hus911'i eleþtiriyorsun ..Çoðu zaman bende eleþtirdim hisseyi kötülediði için çünkü içimiz yanýyordu sanki o eleþtirdikçe hissenin fiyatý dahada düþecek gibi algýlýyorduk o yüzden bilemem belkide amacý öyleydi halada öyledir Allah bilir ..Bu arada senide tanýmam ama düþmanýmda deðilsin öyle algýlama fikirlere düþüncelere açýðýz saygýlýyýz o kötülüyor sen savunuyorsun nasýl bir bataklýða saplandýk anlayamadým..Allah bizi zararsýz hastalýksýz kurtarsýn zalim Bolu Bey'in elinden..
Arkadaþlar merhabalar ,ihlasýn takasý çok acayibime gitti,bayram deðil seyran deðil,piyasanýn en azýlý spektütleri ihlastan 250 milyon lot almýþ 1 haftada,neyin nesi acaba bu ? Söke un haricinde herhangi bir beklenti bulamadým,varmý bir detaylý bilgi,ayrýca almaya devam ediyor spek ,biraz pozisyon almak sanki hissede
Alanlarin azýlý spek oldugunu takasin neresinden anladýnýz merak ettim Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri