Sayfa 431/678 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon
Arama sonucu : 5420 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Şirketin bir al sat değeri yok , ordunun şirketi , temettü vermiyor , tüm hisseleri sana 10 tl den ver se ne yapacaksın alıp beklersin , şirketi de satamazsın , anlamsız bir mantık üzerine kurulu , ticari değeri yok , borsaya açılması bana göre yanlış , bunun üstünü örtmek için yıl sonunda yüzde 1 temettü veriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kesinlikle haklısın, dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyoruz. Ancak aselsanın gidememesinin arkasında kesinlikle siyaset ve doğrudan müdahalesi var aksi halde tüm gerçekliğe rağmen bu kağıt 6$ altına düşmezdi

2. 2012-2013-2014 toplantılarına katıldım daha önce..
    Geçen sene de katıldım..
    bu senede katıldım..

Hani basında diyorlardı ya mühendisler kaçıyor. MALESEF DOGRU..

1 bölüm gezdik kabaca 70-100 arası mühendis gördüm ve yaş ortalaması 22-26 civarı… eskisi gibi kıdemli mühendisleri göremedim… belki başka bölümde vardır ama geçen sene bile kıdemli mühendis daha çoktu… hep yaşları genç çocuklar

3. KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1141439
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...87be40fa6f557e

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...87be40fa8e557f
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,557
    Blog Entries
    3
    Haluk Abi ye yılın 2023 olduğunu borsada oluşan fiyatında en az yapılan işler kadar önemli olduğunu birilerinin anlatması lazım.
    Hisse.net üyesi yatırımcıları adına bu anlatma işinde senin görevlendirilmeni üyelerin takdirine sunuyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

5.  Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    Hisse.net üyesi yatırımcıları adına bu anlatma işinde senin görevlendirilmeni üyelerin takdirine sunuyorum.
    Eczacı bir abi var. Geçen sene de katıldı.
    Bu senede katılıp 2. Maddede söz aldı. Herşeyi anlattı.. isyan etti adam… akşam kap gelir tutanaklarda okursunuz.

O sıra haluk bey sadece yere bakıyordu… ne bir cevap verdi ne tamam dedi.. adam o kadar konuştu etti yönetimden 1 kişi bile birşey demedi…

Yönetim malesef kötü hareket ediyor..

6. Genel kurul bildirimi bekler iken bilanço geldi.. beklenenden iyi geldi ancak yönetim ağır ve hantal davranıyor … erdemoğlunda bu imkanlar olsa hisse ne olurdu bilmiyorum 🤦♂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,557
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Eczacı bir abi var. Geçen sene de katıldı.
    Bu senede katılıp 2. Maddede söz aldı. Herşeyi anlattı.. isyan etti adam… akşam kap gelir tutanaklarda okursunuz.

O sıra haluk bey sadece yere bakıyordu… ne bir cevap verdi ne tamam dedi.. adam o kadar konuştu etti yönetimden 1 kişi bile birşey demedi…

Yönetim malesef kötü hareket ediyor..
    O zaman dans
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

8. Geçen senenin neredeyse aynısı bir genel kurul. Bu kağıt maalesef çok standart fiyatlaması olan bir değer haline getirildi. Halbuki bu kadar Arge si olan, sektörün doğası itibarıyla innovasyon temelli sürprizlere gebe olması beklentiyi canlı tutması gerekirken sadece yıl sonu yapılan ödemeden doğan nakit akışı fiyatlanan bir hal alması gerçekten artık işin tadını kaçırdı. Bu durumda kağıdın bedelsizler nedeniyle çok sulanmış olmasının da etkisi var elbette.
    Mesele şu ki gerçek değerinin fiyatlamasını kim yapacak ?? Aracı kurumların bir kaç aklı evvelinin eline mi kaldı ?? Küresel çapta emsalleriyle kıyaslandığında şirketin bu fiyatlarda olması içler acısı aslında. Maalesef iyice siyasi bir hal aldı ve borsa da da sahibi yok. Sanberk forumdaşın bakış açısı aslında doğru.
    Bir kaç al sat çı kurumun oyuncağı oldu ve onların keyfine göre fiyat yapılıyor. Böyle güçlü bir şirketin bu düzeyde sahipsiz bırakılması yönetimin ise hiç umurunda değil. Bu nedenle artık bu şirketin borsa ya kote olmaktan çıkarılması en doğru karar olacak bence de.. Garip ama iyi gelen bilançonun bile değeri yok..

Sayfa 431/678 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •