Sayfa 432/487 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. Tektu aldı başını gidiyor buda nazlanıyor hacmin artması lazım yoksa tehlike.

2. Marti bir sevdadir, kaf dagının ardında,sevda mucadeledir zorluklarla,sevda emek vermektir zorlu şartlarda,sevda bolüsmektir ekmegini hicbirşeyin olmasada..marti engin denizlerin , hircin dalgalarin usta avcisidir ,şahin gibi gözleri zipkin gibi gagasi vardir. Usta kaptan hircin dalgalara yenik düsmeyendir, gozleri hep ufuktadir. yol uzundur kaptanin seyir defteri kendisine ozeldir nekadar mutedil olsada deniz dogacak gunler gelecek guzel haberlere gebedir.marti kaptan ayrilaz ikili zaman kisa gidilecek yol uzundur .ytd.[emoji3]

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    0.85 kadar bir cıkış görünsede zayıf hala güçlenmesi lazım ytd
    bu hedef gercekleşti .. martı kafesten cıkmak üzere nereye uçar ne eder artık kafes dar YTD

4. Kimseden tepki yok herkes gitmiş

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Gidecek yerimiz yok bukadar bekledik bırakıp gitmek olmaz kuşu ürkütmemek için sessiz bekliyoruz 🤐
     Alıntı Originally Posted by hakanatakan14 Yazıyı Oku
    Kimseden tepki yok herkes gitmiş

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bu hafta güzel olucak gibi 0.87 düşen trend kırılmalı haftalık bazda kırılım bu hafta oluşacak gibi duruyor aksilik olmassaYTD iyi tatiller

7. hadi martı iyice sıktın illa bana sövdüreceksin kendine beni yanıltma hadi baz gaza bu hafta ters köşe yapma YTD

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hadi martı iyice sıktın illa bana sövdüreceksin kendine beni yanıltma hadi baz gaza bu hafta ters köşe yapma YTD
    bence bu sahte düşüş tamamen ayu tuzağı yarın ola hayrola

Sayfa 432/487 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •