Sayfa 433/462 İlkİlk ... 333383423431432433434435443 ... SonSon
Arama sonucu : 3693 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

Vallahi ben yazmaktan Bıktım..İNVESTİNG COM.'daki arkadaşlar içimden geçenleri harika ifade ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.Bu rezil kağıdı iyice rezilleştiren sadece ceplerini doldurmak için genel kurul uyduran KALKINAMAYAN BANKA AĞALARINI bu mübarek günlerde Allaha havale ediyorum.
    Adı banka ama bankadan başka herşeye benziyor.Diğer banka hisseleri endeksi süğrekli tukarı taşıyor Bizimkida geriye giderek sanki tampon görevi görüyor.Akıl almaz işler var bu kurumda ve AĞALARINDA ama olan bizlere oldu.Ben bu yorumumla sayfadan yine uzun bir süre uzak kalacağım.KALKINMAZEDE kardeşlerime hoşçakalın diyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
    Bankalar uçtu bu namızsızda geri,geri gidiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
     Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Vallahi ben yazmaktan Bıktım..İNVESTİNG COM.'daki arkadaşlar içimden geçenleri harika ifade ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.Bu rezil kağıdı iyice rezilleştiren sadece ceplerini doldurmak için genel kurul uyduran KALKINAMAYAN BANKA AĞALARINI bu mübarek günlerde Allaha havale ediyorum.
    Adı banka ama bankadan başka herşeye benziyor.Diğer banka hisseleri endeksi süğrekli tukarı taşıyor Bizimkida geriye giderek sanki tampon görevi görüyor.Akıl almaz işler var bu kurumda ve AĞALARINDA ama olan bizlere oldu.Ben bu yorumumla sayfadan yine uzun bir süre uzak kalacağım.KALKINMAZEDE kardeşlerime hoşçakalın diyorum.
    Senden başka yazan yok,demekki artık borsaylan ilgilenen yok.

Yine hiçbir işe yaramayan bir bildirim düşmüş KAP'a.Batırdınız bitirdiniz küçük yatırımcınızı genel kurul zengini AĞALAR. BU PÖİP batağındaki rezil kağıdınızı borsadan çekin imkanınız varsa.Ama bizim paracıklarla bir yerlere başarılıymışsınız gibi mesaj veriyorsanız devam edin(!).Hepiniz için mübarek günlerde bildiğim bütün güzel(!) duaları ediyorum.Kabul olur inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,559
    Borsada çoğu böyle devlet kağıdı olsaydı çoktan gümlediydi...Alooö bedelli paralarını ne yaptınız ???,döviz karşılığı faizcileremi verdiniz ???,zaten emekli ikramiyelerinede zam yapmadınız,zamanında ikramiye parası 300-500 dolar ediyordu şimdi 70 dolar yapıyor,yani nerelere yamadınız bedellileri,5'li çetelerde varmı işin içinde,hisse çoktan 20 olması lazımdı,endex uçtu gitti amklar

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Borsada çoğu böyle devlet kağıdı olsaydı çoktan gümlediydi...Alooö bedelli paralarını ne yaptınız ???,döviz karşılığı faizcileremi verdiniz ???,zaten emekli ikramiyelerinede zam yapmadınız,zamanında ikramiye parası 300-500 dolar ediyordu şimdi 70 dolar yapıyor,yani nerelere yamadınız bedellileri,5'li çetelerde varmı işin içinde,hisse çoktan 20 olması lazımdı,endex uçtu gitti amklar
    Merhaba.Doğru söze ne denirki.

Rezil bankanın AĞALARI bütün beddualrım sizlere.

Yönetici AĞALARDAN ne hayır gördükki TAHTACILARINDA görelim.Endeks yükselirkende rezil kağıdı DÜŞÜRMEYE endeks inerkende DÜŞÜRMEYE programlanmış bir TAHTACI.Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.Bu kadar bedduanın biri tutar inşallah.

Sayfa 433/462 İlkİlk ... 333383423431432433434435443 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •