işyat. ORHAN VELİ bey haftasonu:'' SPK MEVZUATA göre 6 ve 12 aylık bilanço açıklanmadan HAKİM ORTAKLAR Hisse satışı yapamazmış''
bu ifade denildiği gibi mi?
o zaman açığa satılamayan ama fezaya çıkmış hisseler 12 aylıklardan sonra....
işyat. ORHAN VELİ bey haftasonu:'' SPK MEVZUATA göre 6 ve 12 aylık bilanço açıklanmadan HAKİM ORTAKLAR Hisse satışı yapamazmış''
bu ifade denildiği gibi mi?
o zaman açığa satılamayan ama fezaya çıkmış hisseler 12 aylıklardan sonra....
Altın yatırımcısı hiç bu kadar gavur zülmu görmemiştir.. Ama sonunda sığınacakları tek liman olacaktır
Yok öle bi kalantor..
Sade BOFA mı var sanıyorsun işin içinde..
Karşı bacaktakiler de BOFA ...
A1 capital de açıkcıları dır..
400M 2 saat bile olmadan alacak emecek kim var..
Belliki cep to cep alış satışlar bunlar..
viop miop bitmiştir..
Hele TA ile bakan falan ayvayı çiğ çiğ yer..
Cuma sabahı akşama artı olursa şaşırmam demiştim..
Bu sabah itibari ile geçirdi..
Bul karayı al parayı bakalım öğleden sonra yüzde 2 mi saldıracak yoksa 1.5 mu fışkırtacak..
Tüm bacaklarını bilmiyoruz çok zor. Hintli deniyor, herif deniyor. Hiç hintli ile çalıştınız mı? Ben çok çalıştım. Saygım var adamlara.
Salata yiye yiye kod yazıyor hasta ruhlu herifler, bir evde 15 kişi yaşaya yaşaya korona morona da sökmüyor koy önüne salatasını sana dünyayı fethetsin.
Yalnız güvenilir değiller.
Şu sistemi, orta - üst seviye bi kodcu olarak 4 5 aydır kodluyorum ki daha bitmesine 2 3 ay var. Eminim, güvendiğim veya bunun para ile ilgili olmadığını anlattığım herhangi ortalama 2 hintli 15 günde bitirir atardıYaptırmanın formülünü bulamadım bulsam kulanmak çok mantıklı.
Yer İmleri