-
Kimi bilanco iyi gelmiyecekdiye satar,kimide iyi gelir diye alir,riske girmeden para olmaz,satan kaybeder,alan kazanir,yada tam tersi,
Ama su bi gercek ki bilanco kotude gelse 1,25 altina patron birakmaz,
İyi gelirse 2 ler gorulebilir,
Yani asagi 15 kurus/yukari 60 kurus
Ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
1.43 'den ufak bir giriş yaptım. Bu sene üçüncü kez giriyorum. Daha önceki 2 girişte farklı sebeplerle 1 kuruş karlı çıkmıştım benden sonra yüzde 20 25 prim yaptı.
Almaya çekindim aslında artan döviz kurlarından dolayı ancak yatırım ilişkileri gayet net zarar gelmeyecek diyor. Birazda onlara güvenip aldım. İnş bizi yanıltmaz.
Ytd
-
uzun zamandan sonra tekrar aranizdayim bilanco tarihi nedir acaba
-
Bende bastırıcam phillip çi son mallarıda dökülmeye başladı ondan başka veren yok hhhaaa Ak da veriyor gibi görünüyor ama bence amacı Phillip i sıkıştırım malı alttan koymak neyse bu arkadaş bitirince rahat bir nefes alırız sonrası güzel olur bence bu arada piyasadaki isteksizlikde akıl alır gibi değil çok uzun süredir böyle bir piyasa görmemiştim.29 EKİM 1 GÜN TATİL BİLE MİLLETİ KORKUTUYOR eğer salı yurt dışı piyasalarda yukarı gitmiş olursa sağlam alışlar beklemek lazım bu kadar dövizden çözülen para başka yere gitmez kelepir hisseleri toplayıp burdan çekerler yüzde 10 yukarı sonra onları satıp düşen dövizi alırlar her zamanki numaralar
-
An itibariyle 1.39, 1.30 lara göz kırptı.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
an İTİBARİ İEL 5 KADEMEDE 200 BİN LOT ALICI VAR BUYURSUN GELEBİLİYORSA GELSİN
-
Ben her girdiğimde aynı gün birkaç kademe aşağı gelip bir hoşgeldin yapar bana
Bugünde 1.43 'den alınca 1.39 a inmesi normal. tamamen benim alımımdan kaynaklı bir düşüş bence
Ytd
-
Piyasada bozuk,fakat alan arkadaslar,en az bi 4 ay bekleyin derim,esas yil sonu guzel olacak,bu bilanco cok onemli degil,
3 milyon asagi,3 milyon yukari pek fark etmez,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri