Hissenin yeşil yakmasına tahammül emiyorlar, çok bariz fiyata müdehale var ve biriler seyredip tedbir almıyor, kabahat bizde ki adam yerine koyup yatırım yaptık, biz alırken sahip sattı, şimdi kim sahip çıkmış oluyor ve kaybediyor, kim kazanıyor, helal olsun der ve kapanışa kadar izlemiyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yerinden kalkamıyorsa altını pisletmiştir diye bir Hint atasözü vardı, bu sıkıntının bir sebebi vardır mutlaka, ölü hisseler bile dirilirken bunun hep aşağıya bakması normal değil, ne pislik çıkacak bunun altında bakalım.
O kadar sipariş haberi attılar, yalan değilse kötü gelmemeli ama şimdi şu enflasyon muhasebesi diye bir icat çıktı ve bunu tahmin etmek zor.
Nedir bu sıkıntının kaynağı ben de çok merak ediyorum, kendimizi şirket yönetiminin açıklamalarına ve patronun insafına bıraktık, güvenmesem zarara bakmam çıkarım, umarım ki bir hayal kırıklığı daha yaşatmaz bize, problemli mal taşımak büyük eziyet.
*DÜZELTME-Gedik Yatırım, KCAER-Kocaer Çelik için hedef fiyatını 68,18 TL'den 65,81 TL'ye düşürdü, tavsiyesini "endekse paralel getiri" den "endeks üstü getiri"ye yükseltti
Bugün en çok satan kim acaba, yoksa Gedik mi, dalga geçer gibi 65.81 lira hedef fiyat veriyor, bu haliyle bu hisse bu fiyata nasıl gitsin, maden bulsa belki.
Teşekkürler paylaşım için.
Bu tahta bozucu bofa tahtadan ıktır olup gimeden rahat yüzü görmeyiz, gün boyu çakması yetmezmiş gibi karanlık odada 30 kademe çakıyor, 43 altında milloete stoplattılar galiba, yarına üstünde açılış yapmazsa basmaya devam gibi çünkü işlerini bitirdiler, yatırımcıyı da, şimdi saldım çayıra mevlam kayıra formasyonu.
Yer İmleri