Sayfa 435/639 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. ben zarar bekliyom.ha kâr gelirse sevinirim.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    ben burdayım ... ne diyelim muğlalı, genel kurula katılacak arkadaşlar fos çıktı, herkes kendi derdine yansın, ama ben çokk ama çokkkkk iyi şeyler olacak diye düşünüyorum.. ben maliyeti 33 e çekmiştim, altı düşerse alırım durursa beklerim, haberle alırım... daha ne diyeyimm...
    ben zaten katılmıcaktım.vekalet vercektim ertem gibi.vazgeçtim.vekaletde vermedim.
    sen niye gitmedin.elinde e-imza da var.tübitak kartın var.evden işten katılabilirdin.zormu yani?kartı bilgisayarına takcan.hepsi bu

3.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    bence artık ya az bir kar veya az bir zarar gelecek işlerin düzelmesi gerekiyor madem alacak tahsilatı oldu ve yılın ilk altı ayı iyi geçti ise bundan sonra borç yavaş yavaş kapanır ne zaman borcun şöyle %30-40 ı odenirse o zaman hisse de de ciddi hareketlenmeler ve ana pazara geçişle 2 seviyelerine gelecektir.
    tahsilat zayıf.yüzde 5 gibi bişey.
    ilk altı ayda iyi geçmedi işte.adam söylemiş geçen yılın yarısı demiş.murat hocanın dediği şey üzerine bişeyler gelmesi gerek.yada aydınefesinin gyo ümidiyle ilgili bişey.yoksa mokoko.
    ha ben umutluyum.ama yatırım hesabıma sıfır gözüyle baktığımdan.nasılsa sıfırım diyom anlatabildimmi.asıl şimdi beklerim diyom.ama bu işin sonu batak olursada bunu göze almıştım diyecem.

4. Tr1919 iyi guzel diyorsun da ertem bey niye yazmıyor.. o da ümidini tamamen yitirmiş sanırım..

5. bencede herkes tiksinti duyuyo gibi artık bu şirketten

6. Kağıdın düşüş eğilimini piyasadaki rasyonel olup olmadığını tespit edemeyeceğimiz unsurlar dışında bir olumsuzluk yada olumsuzluk öngörüsüne dayalı olarak açıklama imkanım yok, burda görece yeni sayılırım ancak konu dinamikleri bilgi birikim ve görgüsüyle yorumlayıp kendi meşrebince değerlendirmeye çalışan bir hissedara/hissedarlara yönelik ilkokul ağzıyla "fıs çıktı, fos çıktı, yönlendirme yapıyor" benzeri ithamlarla sataşıldığı noktada kendilerinin -eğer kanaatleri bu yöndeyse- sessiz kalma tercihi makul addedilmelidir. Burda kimse kimseyi zengin etmek durumunda değil. Kaybınızın nedenini şahıslarda değil yatırım tercihlerinizde arayın.

7.  Alıntı Originally Posted by ancyra Yazıyı Oku
    Kağıdın düşüş eğilimini piyasadaki rasyonel olup olmadığını tespit edemeyeceğimiz unsurlar dışında bir olumsuzluk yada olumsuzluk öngörüsüne dayalı olarak açıklama imkanım yok, burda görece yeni sayılırım ancak konu dinamikleri bilgi birikim ve görgüsüyle yorumlayıp kendi meşrebince değerlendirmeye çalışan bir hissedara/hissedarlara yönelik ilkokul ağzıyla "fıs çıktı, fos çıktı, yönlendirme yapıyor" benzeri ithamlarla sataşıldığı noktada kendilerinin -eğer kanaatleri bu yöndeyse- sessiz kalma tercihi makul addedilmelidir. Burda kimse kimseyi zengin etmek durumunda değil. Kaybınızın nedenini şahıslarda değil yatırım tercihlerinizde arayın.
    tamamen katılıyorum güzel yorumunuza, 3-5 hisseyle gelip ciddi yatırımlar yapan insanlara sokak ağzıyla muamele edilirse o insanlarda yorum yapmak istemez

8.  Alıntı Originally Posted by ancyra Yazıyı Oku
    Kağıdın düşüş eğilimini piyasadaki rasyonel olup olmadığını tespit edemeyeceğimiz unsurlar dışında bir olumsuzluk yada olumsuzluk öngörüsüne dayalı olarak açıklama imkanım yok, burda görece yeni sayılırım ancak konu dinamikleri bilgi birikim ve görgüsüyle yorumlayıp kendi meşrebince değerlendirmeye çalışan bir hissedara/hissedarlara yönelik ilkokul ağzıyla "fıs çıktı, fos çıktı, yönlendirme yapıyor" benzeri ithamlarla sataşıldığı noktada kendilerinin -eğer kanaatleri bu yöndeyse- sessiz kalma tercihi makul addedilmelidir. Burda kimse kimseyi zengin etmek durumunda değil. Kaybınızın nedenini şahıslarda değil yatırım tercihlerinizde arayın.
    Bu cevap tarzı ve sözcükler bir yerden tanıdık geliyor sanki aynı elden yazilmis gibi..neyse artik allah herkese yardim etsin.kalbine gore versin..

Sayfa 435/639 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •