Sayfa 434/639 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret A.Ş.'nin 09.06.2017 tarihinde yapılan 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 16.06.2017 tarihinde tescil edilmiştir.
    Kamuya ve yatırımcılarımıza duyurulur.
    Saygılarımızla.
    Icraat bekliyoruz artık burnunuzdan fitil fitil getirdiler. Bayram geliyor bayramı yine zehir edecekler.

Allah rızası için bu hafta güzel bir haber gönderinde hisse lanet 30 kuruşlardan uzaklaşıp 45 olsun bari...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Icraat bekliyoruz artık burnunuzdan fitil fitil getirdiler. Bayram geliyor bayramı yine zehir edecekler.

Allah rızası için bu hafta güzel bir haber gönderinde hisse lanet 30 kuruşlardan uzaklaşıp 45 olsun bari...
    Ümit hâlâ bir umut icindesin ya bravo sana

3. 15 temmuzda 50 ye gelmişti 15 temmuz darbe girişimi sonrasi pazartesiden itibaren iflah olmadı o darbe girişimi bizi yaktı ama olması gereken yerde buralar değil en az 45-50 lerde olmalı

4.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    15 temmuzda 50 ye gelmişti 15 temmuz darbe girişimi sonrasi pazartesiden itibaren iflah olmadı o darbe girişimi bizi yaktı ama olması gereken yerde buralar değil en az 45-50 lerde olmalı
    Genel kurul kararları tasdik edilmiş. Madem şirketi kurtaracağız ayağa kaldıracağız diyorsunuz bu saatten sonra icraat haber bekliyoruz...

Akla en yatkın olanı ivedi şekilde ciro artış hedefi için iş anlaşmaları olmalı

Arsa gayrimenkul işleri zirvegul inşaat ike ilgili haber olabilir

Şu aşamada zor olsada ana pazara geçiş başvurusu olabilir.

Haziranın yarısı bitti acaba 2.5 aylık ticari faaliyet ne durumda satışlar da ciddi bir artış var mı???

Ramazan ayı ve katarın gıda ihtiyacında işlerinde artış olsa bari...

Insanda şevk bırakmadılar bunların yüzünden düzenli takip ettiğim hisseler vardı onları takip etmiyorum çünkü o derece bezdirdiler ki sanki ölene dek borsa hayatım akpaz ile sınırlı kalacak gibi hissediyorum...

Ulan akyürek ailesi soyadinizla ters işler yaptınız size ve sizin borsaya acilmaniza izin verenlere lanet olsun...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

5. Genel kurul öncesi sürekli mesaj atılırken sonrası mesaj atılmaz oldu. Soğukkanlı bir şekilde ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???

Umudunuzu mu yitirdiniz? Çıkan kararlar ortada şimdilik şirketin ttk nın ilgili maddesinden yaptığı manevra ile kurtulduğu aşikar. Hissenin performansı hacmi eskiye döndü. Ihtiyacı olan satarken alanda oluyor.

Herkes bıktı yazmak istemiyor galiba. Ben de arada yazmazsam yorum olmayacak 😀😀😀

Seddülbahir hocam siz şirketin ticari faaliyetlerini bilançosunu biliyorsunuz. 2. Çeyrek bilanço ne olur sizce???

Bunlar hedefledikleri ciro artışına nasıl çözüm bulacak var mı bilginiz veya tahmin. Malum yılın yarısı bitti ilk bilanço zarardaydı bu bilançonun karda olması gerekmez mı? Yoksa bu bilanço yine zarar yazarsa sorun olmaz mı???

Bunların neyi amaçladığını bilmek kestirmek güç...

6. bence artık ya az bir kar veya az bir zarar gelecek işlerin düzelmesi gerekiyor madem alacak tahsilatı oldu ve yılın ilk altı ayı iyi geçti ise bundan sonra borç yavaş yavaş kapanır ne zaman borcun şöyle %30-40 ı odenirse o zaman hisse de de ciddi hareketlenmeler ve ana pazara geçişle 2 seviyelerine gelecektir.

7. Ertem bey neden iki kelam etmiyor hiç anlamıyorum..

8. muğlalı hepsini satmamışın ellaam.yarısını bırakmış gibisin????

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 434/639 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •