Sayfa 435/999 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Nerde o son dönemdeki yeni yeni troller. 5.45 de milletin elinde dolar patladı diyorlardı. En piside yahu maaşını bizim vergilerden alırlar gelir bize laf sokmaya çalışırlar nasıl bir cibiliyetsizliktir soysuzluktur anlayan beri gelsin.
    Aldıkları o maaş haram be kardeşim insanda az şeref haysiyet olur bunlarda o da yok.
    Çekilmeye başladılar. Yakında, özellikle Ekim ayı ortasından itibaren tamamen yok olurlar kımıl zararlısı haşereler.

2. viop kapalı olunca hızlı bir şekilde ema200 üstüne attı. bu hızını bir alırsa viop kar etmez. cuma günü yaptığım kademe şimdiden kar yaptı. dediğim gibi ema200 altında her noktadan alınır.almayan kafasını çokkkkk vuracak.hedef XX. roket sağlam yakıt tamam.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Nerde o son dönemdeki yeni yeni troller. 5.45 de milletin elinde dolar patladı diyorlardı. En piside yahu maaşını bizim vergilerden alırlar gelir bize laf sokmaya çalışırlar nasıl bir cibiliyetsizliktir soysuzluktur anlayan beri gelsin.
    Aldıkları o maaş haram be kardeşim insanda az şeref haysiyet olur bunlarda o da yok.
    abi, ema200 diyorum yırtınıyorum,alım yeri diyordum geçen hafta. borç parayla bile 5,46 dan abananlar oldu,aldıkları kredi 2 ay vadeli düşün yani işi bilen olmayan parayla malı götürüyor. birbirlerine yalandan 0,99 la ev satan mütehhait bozuntusu bu para ile ne yapıyor tabiiki dolar alıyor.hemde fiziki alıyor zırtolar.kamu parası bizim paramız böyle böyle dolaylı olarak dolara kayıyor. dikkat edersen bu satılan evlerde kimse oturmuyor,hayaletler yaşıyor.böylece hem ev ellerinde eskimeden kalıyor hemde 0,99 la para kullanıyorlar. vay aq. okumak falan boş iş ilkokul mezunu yandaş bir betoncu olmalıydık.

4.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    abi, ema200 diyorum yırtınıyorum,alım yeri diyordum geçen hafta. borç parayla bile 5,46 dan abananlar oldu,aldıkları kredi 2 ay vadeli düşün yani işi bilen olmayan parayla malı götürüyor. birbirlerine yalandan 0,99 la ev satan mütehhait bozuntusu bu para ile ne yapıyor tabiiki dolar alıyor.hemde fiziki alıyor zırtolar.kamu parası bizim paramız böyle böyle dolaylı olarak dolara kayıyor. dikkat edersen bu satılan evlerde kimse oturmuyor,hayaletler yaşıyor.böylece hem ev ellerinde eskimeden kalıyor hemde 0,99 la para kullanıyorlar. vay aq. okumak falan boş iş ilkokul mezunu yandaş bir betoncu olmalıydık.
    Elini tutan mı var, yandaş olmadan kredi alamıyor musun.

Al %25 faizli krediyi bas bakalım dolara, vade sonunda ne olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Elini tutan mı var, yandaş olmadan kredi alamıyor musun.

Al %25 faizli krediyi bas bakalım dolara, vade sonunda ne olacak.
    yandaş olmadan alamazsın sadece belirli konut projelerine,listeyide aralarında kendi belirlemiştir. %12 dururken neden %25 alayım. o zatlar %12 ile kredi kullanacak ben %25 haa enayimi var karşında. sen bana %13 farkı ver ben kredi alırım o zaman

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Tarihimize bakarsanız çok daha zor dönemlerde bu eksen kayması olmadı.

Bence üyeler daha çok olası gördükleri konular üzerinde, endişe ettikleri konular üzerinde düşünüyorlar.

Bugün karşılaşılan güçlük enflasyon ve TL.nin değer kaybı.

Sorun ise hırsızlık, yolsuzluk.

Bence rejim sorunu değil.
    Eskiden orduya tamamen hakimdiler,kayma olduğunda bir darbeyle kayıklığı düzeltiyorlardı.Üstelik sağ kesim komple destekliyordu,şimdi sağ kesime komünizme geçiyoruz desek hurra yapacak durumda,ordunun durumu malum.Şayet başka enstrümanları yoksa ellerinde askeri seçenek var,bunu kullanmaları pek mümkün görünmüyor.Geriye kala kala ekonomi kalıyor. Yoksa yolsuzluk hırsızlık evveliyattan baki,biraz diyete girseler herşey güllük gülistanlık olur

7.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    viop kapalı olunca hızlı bir şekilde ema200 üstüne attı. bu hızını bir alırsa viop kar etmez. cuma günü yaptığım kademe şimdiden kar yaptı. dediğim gibi ema200 altında her noktadan alınır.almayan kafasını çokkkkk vuracak.hedef XX. roket sağlam yakıt tamam.
    daha atamadı 5.5750den geçiyor
    G ve 4h olması lazım
    o yüzden de güç alamayıp geri düşüyor yada bir el oraya gelmesini istemiyor.

8. bu ay konut satışlarında artış göreceğiz,havuz medyası da bunu pompalayacak. oh diyecekler ver coşkuyu.aslında gerçekte satış yok. örtülü sermaye transferi oluyor.al gülüm ver gülüm.karşılıklı fiktif satışlar son sürat.

Sayfa 435/999 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •