Sayfa 436/639 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Kimsenin kimseye burada sataşıp kırıcı cümleler kurması kabul edilemez... buradaki kimse başka bir kimseye zorla akpaz aldırmadı. Hepimizin tercihiydi ve hepimiz hata yaptık. Hisseyi aldığım güne kadar akpaz hissesini bilmiyordum buradaki hiçbir yorum ve kişiden haberdar değildim. Kimine göre 10 bin lot büyük meblağ iken kimine göre 500 bin lot çerez parası. Hepimizin şu aşamadaki ortak noktamız aylardır bu hissede zararına bekliyoruz. Aramızdan ayrılanlar olduğu gibi aramıza yeni katılanlar var. Yine hepimizin beklentileri farklı kimini 50 kuruş ihya edebilir kimini 1.5 lira bile kurtarmayabilir. Öncelikle hatayı kendimizde sonra akpaz yönetiminde spk aramalıyız. Burada zaman ayırıp tecrübesini fikirlerini veya öngörüsünü ortaya koyan kim olursa olsun hakaret etmeden önce saygı duymalıyız. Aynı düşünceyi beklentiyi taşımıyor olabiliriz. Belki aramızda yazanlardan biri spek veya adamı olabilir bunu şahsen bilmiyorum ama o ihtimal var...

Zaten şirket öyle bir genel kurul yaptı ki satsan bir türlü beklesen bir türlü. Kim ne derse desin bu hisse için tahminler tutmadı tutmuyor. Demek ki şu ana kadar bu hissede para kazanmak nasibimizde yokmuş.

Hisseye ilk girdiğimde kızım 2.5 yaşındaydı şimdi 4.5 olacak üstüne bir oğlum oldu yani zaman şu gibi akıyor bakarsınız 3 ay sonra hissenin bu hâline tebessüm ile bakarız ya da aradan 2 yıl geçmiş hala akpaz konuşuruz.

Nasiplen öte yol yok. 38 yaşındayım akpaz bunu bana fazlasıyla öğretti. Takip ettiğim ne kadar hisse varsa uçtu gitti. Özbal izdmc bossa sasa kozaa bir bu uyuz kaldı ama işin kötüsü tüm param bunda ...

Inşallah dünya gözüyle bununda uçup gittiğini görmek nasip olur. Bunu fazlasıyla hakettik.

Işın özü burada yazan arkadaşlar iyi kötü yorumlarımızla kimin ne olduğu belli boş yere kimse hakkında atıp tutmaya gerek yok ne dersek diyelim hisse şu an 35 kuruş kral çıplak!!!

2. yani bura forum özetle.yönetim yazmış yukarı %99 hüsran demiş.temel analiz paylaşalım teknik paylaşalım haber paylaşalım.ne diyeyim işte genel analiz yapalım.forum yani neticede.birileride diyoki artık birşey yazmayalım.iyide forum burası.istemeyen gelip okumaz.ben 97 yılında ibrahim haluk beyin hissenet projesini ilk anlattığı kişilerdenim.onunda niyeti ky arasındaki bilgi akışını artırmaktı.ky çok yanlız çaresiz diyodu o zaman bile.böyle bir siteye ihtiyaç var diyodu.aldı başını gitti.99dan buyana 18yıl oldu.ama akpazda yapacak ne analiz var dersenizde haklısınız.şimdi akpazda ne analizi yapılırki.gözaltına gelmeden bile sacmasapan bi grafiği vardı.ben ilk gördüğümde bu neya dediydim.ozamandan belliymiş gerçi.neyse...😄

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    yani bura forum özetle.yönetim yazmış yukarı %99 hüsran demiş.temel analiz paylaşalım teknik paylaşalım haber paylaşalım.ne diyeyim işte genel analiz yapalım.forum yani neticede.birileride diyoki artık birşey yazmayalım.iyide forum burası.istemeyen gelip okumaz.ben 97 yılında ibrahim haluk beyin hissenet projesini ilk anlattığı kişilerdenim.onunda niyeti ky arasındaki bilgi akışını artırmaktı.ky çok yanlız çaresiz diyodu o zaman bile.böyle bir siteye ihtiyaç var diyodu.aldı başını gitti.99dan buyana 18yıl oldu.ama akpazda yapacak ne analiz var dersenizde haklısınız.şimdi akpazda ne analizi yapılırki.gözaltına gelmeden bile sacmasapan bi grafiği vardı.ben ilk gördüğümde bu neya dediydim.ozamandan belliymiş gerçi.neyse...😄

işte zaten adamlar borsaya girmeden ekonomik sorunlar yaşamaya başlamış yada diğer firmaları Tacco vs neyse borsadan ve akpaz banka kredisi ile finanse etmek istenmiş ne zaman ki ING bank yeter artık diyor orada borç ve para dönmüyor herneyse sonuç ta 2 yılı ödemesiz borçlar taksitlendirilmis buradan gelecek paraya da ihtiyaç olacak bu yılın sonuna kadar yada ödemeler başladıktan sonra hareketlenme bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    işte zaten adamlar borsaya girmeden ekonomik sorunlar yaşamaya başlamış yada diğer firmaları Tacco vs neyse borsadan ve akpaz banka kredisi ile finanse etmek istenmiş ne zaman ki ING bank yeter artık diyor orada borç ve para dönmüyor herneyse sonuç ta 2 yılı ödemesiz borçlar taksitlendirilmis buradan gelecek paraya da ihtiyaç olacak bu yılın sonuna kadar yada ödemeler başladıktan sonra hareketlenme bekliyorum.
    Aslında şirketin yaşayıp yaşamadığını önümüzdeki ocak şubat ile anlayacağız. Dondurulmuş ertelenmiş borçlar taze taze ortaya çıkacak. Bunlar borcunu ödemeye niyetli ise borç öncesi şirketin yaşam emareleri vermesi elzem...

Size kesinlikle katılıyorum şirket ayağa kalkacak ise yıl bitmeden somut adımlar olmalı. Kasaya para girmeli. Arsa işi ile mı olur yeni yağlı iş anlaşmaları ile mı olur bilmiyorum ama kasaya para girmeli...

Yok girmez ise gelecek yılın 6. Ayına kalmaz tahta kapanır bence. O kadar banka borcunu şu anki ticari faaliyetleri ile ödeyemezler...

Bilen varsa söyleyebilir mi? Bunların tahsil ettiği 11 milyon lira hangi amaçla kullanılacak? 2.ceyrek bilançoda ne olarak gözükecek ve bilançoya artısı ne olacak???

5. Arkadaşlar bazı arkadaşlar benim üslubumu eleştirmiş, olabilir saygi duyuyorum, bende herzaman düzgün kelam edemeye bilirim..ancak benim fos çıktı lafımdan niye bu kadar alinildi bilmiyorum..benim niye katılmadığım sorgulanıyor da bazı arkadaşların gireceklerini belirtip girmemeleri ne için sorgulanımiyor.. benim girmeme sebebimi açıklayım 1 daha önce hiç katılmadım ve oncelikle bu konu da cahilim 2 etik olarak katılmayı uygun bulmuyorum..3 elindeki hisse komik denecek kadar az...bundan sonra yazmiyacam arkadaslar..tüm arkadaşlara selam ve saygilar

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bazı arkadaşlar benim üslubumu eleştirmiş, olabilir saygi duyuyorum, bende herzaman düzgün kelam edemeye bilirim..ancak benim fos çıktı lafımdan niye bu kadar alinildi bilmiyorum..benim niye katılmadığım sorgulanıyor da bazı arkadaşların gireceklerini belirtip girmemeleri ne için sorgulanımiyor.. benim girmeme sebebimi açıklayım 1 daha önce hiç katılmadım ve oncelikle bu konu da cahilim 2 etik olarak katılmayı uygun bulmuyorum..3 elindeki hisse komik denecek kadar az...bundan sonra yazmiyacam arkadaslar..tüm arkadaşlara selam ve saygilar
    brader herkes yorum yapsın alınmaya gerek yok 3 günlük dünya mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi yani bu sirketin sahipleri er geç gereken neyse yapacak son gk dada bu yazıldı tescillendi sadece nasıl yapılır onun detayı tam yok gayrimenkul yatırım indan bahsedildi bu olursa borç az çok odenirse zaten beklenti satinalinmaya baslar kilit süreç ana pazar başvurusu o da kanımca doğru zamanda yapılmak isteniyor akıl verenleri elbette var

7. kendi yorumumu beğendim biri bunu yazsın diye bekliyordum kendim yazdım

8. tamam işte etik olarak diyonda bizim vekalet vercemiz arkadaşda seninle meslektaş.900kişilik liste gündeme gelmiş biliyorsun.diğer durumu zati yazdıydım önce.tekrardan üstüne basmıyayım.gönül koycak durum yok.sakin olun.

Sayfa 436/639 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •