Kimsenin kimseye burada sataşıp kırıcı cümleler kurması kabul edilemez... buradaki kimse başka bir kimseye zorla akpaz aldırmadı. Hepimizin tercihiydi ve hepimiz hata yaptık. Hisseyi aldığım güne kadar akpaz hissesini bilmiyordum buradaki hiçbir yorum ve kişiden haberdar değildim. Kimine göre 10 bin lot büyük meblağ iken kimine göre 500 bin lot çerez parası. Hepimizin şu aşamadaki ortak noktamız aylardır bu hissede zararına bekliyoruz. Aramızdan ayrılanlar olduğu gibi aramıza yeni katılanlar var. Yine hepimizin beklentileri farklı kimini 50 kuruş ihya edebilir kimini 1.5 lira bile kurtarmayabilir. Öncelikle hatayı kendimizde sonra akpaz yönetiminde spk aramalıyız. Burada zaman ayırıp tecrübesini fikirlerini veya öngörüsünü ortaya koyan kim olursa olsun hakaret etmeden önce saygı duymalıyız. Aynı düşünceyi beklentiyi taşımıyor olabiliriz. Belki aramızda yazanlardan biri spek veya adamı olabilir bunu şahsen bilmiyorum ama o ihtimal var...
Zaten şirket öyle bir genel kurul yaptı ki satsan bir türlü beklesen bir türlü. Kim ne derse desin bu hisse için tahminler tutmadı tutmuyor. Demek ki şu ana kadar bu hissede para kazanmak nasibimizde yokmuş.
Hisseye ilk girdiğimde kızım 2.5 yaşındaydı şimdi 4.5 olacak üstüne bir oğlum oldu yani zaman şu gibi akıyor bakarsınız 3 ay sonra hissenin bu hâline tebessüm ile bakarız ya da aradan 2 yıl geçmiş hala akpaz konuşuruz.
Nasiplen öte yol yok. 38 yaşındayım akpaz bunu bana fazlasıyla öğretti. Takip ettiğim ne kadar hisse varsa uçtu gitti. Özbal izdmc bossa sasa kozaa bir bu uyuz kaldı ama işin kötüsü tüm param bunda ...
Inşallah dünya gözüyle bununda uçup gittiğini görmek nasip olur. Bunu fazlasıyla hakettik.
Işın özü burada yazan arkadaşlar iyi kötü yorumlarımızla kimin ne olduğu belli boş yere kimse hakkında atıp tutmaya gerek yok ne dersek diyelim hisse şu an 35 kuruş kral çıplak!!!
Yer İmleri