Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
yani bura forum özetle.yönetim yazmış yukarı %99 hüsran demiş.temel analiz paylaşalım teknik paylaşalım haber paylaşalım.ne diyeyim işte genel analiz yapalım.forum yani neticede.birileride diyoki artık birşey yazmayalım.iyide forum burası.istemeyen gelip okumaz.ben 97 yılında ibrahim haluk beyin hissenet projesini ilk anlattığı kişilerdenim.onunda niyeti ky arasındaki bilgi akışını artırmaktı.ky çok yanlız çaresiz diyodu o zaman bile.böyle bir siteye ihtiyaç var diyodu.aldı başını gitti.99dan buyana 18yıl oldu.ama akpazda yapacak ne analiz var dersenizde haklısınız.şimdi akpazda ne analizi yapılırki.gözaltına gelmeden bile sacmasapan bi grafiği vardı.ben ilk gördüğümde bu neya dediydim.ozamandan belliymiş gerçi.neyse...😄

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işte zaten adamlar borsaya girmeden ekonomik sorunlar yaşamaya başlamış yada diğer firmaları Tacco vs neyse borsadan ve akpaz banka kredisi ile finanse etmek istenmiş ne zaman ki ING bank yeter artık diyor orada borç ve para dönmüyor herneyse sonuç ta 2 yılı ödemesiz borçlar taksitlendirilmis buradan gelecek paraya da ihtiyaç olacak bu yılın sonuna kadar yada ödemeler başladıktan sonra hareketlenme bekliyorum.