son 5 yıldır haberle yükseliyor. bu haberlerin hiç biri gerçekleşmedi. ama her haber 30 bin 40 bin puan yazdı. ama ortada elle tutulur bir büyüme yok.
yani elimizde manipülatif haberler olmasa endeks mazallah yerinde sayacak.
Sorma aynı korku bende de var bir tek ben çıkıyorum dışarı acaba cocuklara bulasır mi diye en ufak bir agri oksurukte korkuyorum. Insanlar hala sorumsuz dun biri maskesiz markete girmeye kalktı oraya sırf bunun için adam dikmişler ya biraz duyarlı olsak ne olur uy kurallara işte. 1 metre çizgi var kadın dibime geliyo hemen bekle iste geride. Çin hem kurallara uydu hemde teknoloji ile virusu yendi. Bizde tam karantina olmadan bir b.k olmaz..
Forum da tatilde gibi,dün çok çarpılan oldu demek ki ,bu sabah açılış tahmini bile yazan yok,hayde gençlik uyanın !!!her yeni gün yeni ümit ,kumarhanemiz açılıyor.
114.550 şort...
Dünden 250 puan borcun vardı...
Gecende yazdım. 1000 er yataklı 2 hastanenin acilen yapılması ve bu sürenin en erken 45 günde tamamlanacak olması asıl kötü günlerin daha gelmediğini söylüyor. Arkadaşlar para kazanılır kaybedilir. ama sağlık ne para ile alınır nede satılır lütfen dikkat edelim şakaya gelmyor bu hastalık.Allah hepimizin sevdiklerinini korusun.
Bol kazançlar dilerim cümleten
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri