ohhh 20 lere gelmisiz gene
2li fiyat birimlerindeyiz
keyfiniz yerinize gelmistir hey tekfen ahalisi![]()
ohhh 20 lere gelmisiz gene
2li fiyat birimlerindeyiz
keyfiniz yerinize gelmistir hey tekfen ahalisi![]()
Gübre de gümleyecek galiba …
Satışlar kötü imiş baksanıza
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ur...-sorusu/652592
Gübreci abi söylemiş
Sivri zekalı geriler olduğu sürece bi cacık olmaz. diyeceğim ama patronların adamlarını salmış ortalığa, pisliği örtmeye çalışıyorlar. Ayrıca bizim dememizle mal alıp satıyorsa zaten zekanın parlağıdır kendileri.
Birazcık sevinmek için aynı fiyatta olduğu kağıtlara yetişsin önce. THY, Ereğli, Vestel. Yakında Kardemir de geçer bunu, Enka'da...
YTD
Sirkete inanmasak o kadar yazip cizmeyiz, gecen liste yaptim paylastim 2 milyar dolarlik varlik 350 milyon dolarlik alacak var . Bakin genel kurul oncesi guya gaz alacaklar , haber servis ediyorlar Katar haberini pisirip pisirip . Samimi olan , sirketinin degerlenmesini isteyen adam seffaf olur . Mesela soyle bi Kap atar . Katar stadi , rusya projesi veya arabistan alacaklariyla ilgili aldik demesine gerek yok seffaf bi bilgilendirme olsa niyetleri duzgun dersin . Ama niyet o kadar belli ki seni beni duduklemek malimizi bedavaya sattirmak ve calmak!!! Foreks e Ceyar Levent’i konusturmakla olmaz o is . Cikartacaksin ekrana Ceo yu niyetin iyiyse yuzde 50 ye sorumlulugunu yerine getireceksin. Neden hisse geri alimi yapmadigini aciklayacaksin neden santiyeler sozde zarar etti tazminler ne zaman gelir soyleyeceksin, anlatacaksin da duyacaz . Telekonferansta yandas gazetecilerin eline verilmis sorular gibi sorularla beni kandiramazsiniz haysiyetsiz herifler . Tarimdan Neden zarar ettiniz 1 kg patates 8 tl olmus hala nasil zarar yazarsin mesela . Orada da kazikladi alara sizi . Destek olsun diye alaradan fidan aldim bahceye o bile tutmadi serefini *** sirketinin Hicbir seyinden fayda gormedim . Milletin agaci meyve veriyor bizimi can cekisiyor hala . Twitter a girmeye utanir oldum artik , millet katladigi sirketlerde genel kurula gidip sov yapiyor sirket projeksiyonlarini ogreniyor. Ben gitsem yuzlerine tukururum hepsinin , Onlarin palavralarini dinledikce cildiririm. Insaat islerinin dogasinda bu var diyecekler gidecekler hazir olsun , simdi trend bu . Haydar acuna diyorum adam cebindeki mali caldi , Ceo ya sans verelim dio hala insaat isleri boyleymis. Lan meslegimiz bu isin icindeyiz senelerdir yurtdisinda boyle zarar eden sirkette limakta o proje mudurunu direktoru ust duzey yoneticieri piyasadan silerler, bizimkiler hala ortaliga attiriyor Hicbir sey olmamis gibi gorevlerinin basindalar . Adama diyorum malini caliyor hirsiz tepki goster , Senin yuzunden 30 kademe alttan sattim diyor iblis bana Twitter da .bu corba parasici cahiller yuzunden boyle seyler daha cok olur bu sirkette . 5-6 kisi disinda birilerine ulasmaya calisan itibar suikasti yapan yok kimden korkuyorlarsa. Hala fiyat diyor bana 50 olsa ne olur kardesim 3 gunde 35 e dusururler 3 tabanla bi haberle , Senin sirketine kim guvenir bu yonetimle bu patronlarla
Eski haberi yeniymiş gibi sunan dünya gazetesi ve sunduran tekfen yönetimine hakkım haram olsun.
Koca şirketin yaptığı hareketlere bak.
Ulan ne güldüm ya Tekfen daha önce aldığı işi bidaha aldık der gibi kap yayınlamış millette Tekfen iş aldı yazmış neresine güleceğimi şaşırdım tekrar almadığına mı gülelim sanki alınca kar ediyormuş gibi sevinenlere mi gülelim hissedarı olmasak yeminle efsane ortamı var da içindeyken çekilmiyor :-)
Yer İmleri