iþte bu
https://www.youtube.com/watch?v=pe1yAlvg_8I
adam 21.255.149 görüntüleme almýþ youtube de kaç para kazandýýný siz hesap edin
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi saðlýklý sonuçlar doðurmayabilir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
Yine taban olacak bu..
Anlaþýldý iblis yine yaptý yapacaðýný.uzun bir süre süründürecek.Hala ihlas grubuna girmek isteyen ky varsa aklýna þaþarým.Devleti arkasýna almýþ,istediði gibi at koþturuyor..yazk çok yazýk,neyapsýn yatýrýmcý,yabancý zaten çoðu çýktý,eee yeni gelen 1 milyon küsur ky da çýkara yada böyle hisseler yüzünden yatýrýmdan kaçarsa ne olur borsa??!!Ozaman büyük baþlarý görürüm,böyle iblislere müsamaha göstermek ateþle oynamaktan baþka birþey deðilidr.ytd
0,90 tabana geldi. Ben dedim bu çatýrýn gelmesi pek hayra alamet deðil diye.
https://www.youtube.com/watch?v=Vg7qlU5_jG4
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
vay anasýna be.adam okadar emindiki,þu söke un alým iþi hayra alemet deðil,ruçhan pazarý kapanmýþ,ruçhaný olanlar,ruçhanlarý hisseye çevirsin diye yapýlmýþ asparagas haber.Bu bir oyun dedi ve ruçhanlarý yaktý.
Hay koca ihlas, lanet ihlas, adýndan utanmaz ihlas...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
bu hareketler iheva bedellisinin aynýsý sanýrým 78 -86 lara kadar salmýþtý bedelliden sonra ... sonraki hareketlerizaten malum 4 lere kadar götürdü ... fakat en minumum süre 1.5 ay 1 üstüne atmasý tekrar bu arada süre ne kadar mal toplayacagýna veya kaptýracagýna göre deðiþlik gösterebilir. ben iheva grafigini inceleyin derim þablon ayný zaten destekler dirençler hepsi ayný moda mod iheva da 86 dan dönmüþ gözüküyor ... bakalým ne olacak ozamanki konjonktür ile þimdiki ayný degil .. fakat ihlas seni bi hapsine aldýnmý çýkmak için çok yýrtýnýrsýn o tecrübeyi yaþadým 2011 de 3.60 dan ihgzt alýp 36 kuruþu görmüþ biri olarak ... ama fazlasýyla çýkardým onu zamanla ihgzt ve iheva da fakat totale bakarsak zaman enflasyon döviz kýyasýnda zarardayýz kendimi kandýrmýyorum .... tahtacýnýn A-B-HATTA C PLANIDA VARDIR .. TAHMÝNÝMCE PLANLARI ARASINDA ÞÝMDÝ ÝHLAS TRENÝNÝ BOÞALTMAK ÝÇÝN TAVÞAN GRUP HÝSSELERÝNÝ KULLANABÝLÝR ZATEN ÇOGU BEDELLÝLERÝNÝ YAPMIÞ BÝ ÝHGZT KALDI ... BAKALIM GRUBUN HANGÝSÝ TAVÞAN OLACAK ÜZERÝNE ÝLGÝYÝ ÇEKÝP ÝHLASI RAHATLATACAK HANGÝSÝNDE KY AZ ÝSE O TAVÞAN OLUR MANTIKEN ....
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer Ýmleri