Sayfa 438/1223 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Cemaat, vakıf, dernek, tarikatlar artık Ankara yerine başlarını taşa vurabilirler. Çünkü onlara ihtiyaç kalmadı...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. dolar/tl deki volatileteyi azaltıp sene sonu 4.4 -4.5 arası tutabilmeleri lazım,o zaman faizde en azından 13-14 e düşer,geleceksene de kademeli olarak 10 a çekilir,yoksa bu 20 faiz piyasayı bitirir...........ytd

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    turizm bakanı ve MEB bakanına ben muhalif olarak şimdilik doğru tercih diyorum...ama asıl önemli olan icraatlar olacak...bir de tabii yeni sistemde bakanların ne kadar hükmü olacak bunu bilmiyoruz...doğru yapılan şeye de doğru demek lazım...
    Yeni yapı büyük şirketlerin organizasyonuna benziyor...zaten rte ülkeyi CEO gibi yöneteceğini söylüyordu, bu hedef gerçekleşmek üzere.

Benim yeni yapıdan anladığım, bakanlar operasyon yapacak, kurullar da planlamacı olacak...ofisler ise stratejik planlama ya da koordinasyon merkezleri görevi görecek.

Eğer doğru anlamışsam, yeni donemde operasyonel planlama ile( bakanlıklar), stratejik planlama arasında çok kavga çıkar (kurullar)..,yeni yapının oturması 3-4 yıl sürer, ya da bir sonraki seçimde eski yapıya dönülür.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    turizm bakanı ve MEB bakanına ben muhalif olarak şimdilik doğru tercih diyorum...ama asıl önemli olan icraatlar olacak...bir de tabii yeni sistemde bakanların ne kadar hükmü olacak bunu bilmiyoruz...doğru yapılan şeye de doğru demek lazım...
    az biraz önyargım kalktı eğer siyasete bulaşmadan (zor ama) işleri yönetirlerse yıllardır özellikle eğitimde beklenen işler yapılabilir
    bir halt olacağı yok.

5. 123.175 den shortlar kapanmıştır

ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. 123.175 den longa dönünmüştür

ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Olum hepniz battınız len Blombere göre açılışa bi bakın TV de ne yazıyor

''VİOP 30 ENDEKS KONTRATI GÜNE %1,24 DÜŞÜŞLE 132 BİN 400 PUANDAN BAŞLADI'' hehehe adamlar kafayı sıyırmı şu artı gapa bi bakın 8000 puan artı gap var acab asublimal bi mesaj mı veriyorlar kabine adamları bozmuş yav
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

8. Blomberg internet sayfasında hala duruyor yazı saat 09.30 anlayan söylesin hangi vadeyi yazıyo bu adamlar
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 438/1223 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •