Sayfa 438/996 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Gündemi değiştirmek için uğraşıyorlar, öte yandan Refah Partisi de bunu fark edip zam diye sosyal medya kampanyası yapıyor, tey Allahım. Zannediyorlar ki hayat twitter'dan ibaret, orada iş hallolunca mesele halloluyor.

Demirel'in dediği gibi; 'Tencerenin götüremediği iktidar yoktur.

Vatandaş gözüyle gördüğüne inanır, cebinden çıkan parayı bilir, sosyal medya ne ki, oturaktan teyyare..
    venezuella'da tencere iktidar götüremiyor
    bırak tencereyi adamlar açlıktan sokak köpeklerini yiyiyor
    biz yönetim şekli olarak farklı mıyız, göreceğiz 2 yıl içinde..?

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Çok moral bozucu bir yorum ama yanlış mı?boğazımıza geçen ilmek her geçen gün planlı olarak sıkılıyor,ama buna karşı durması,bunu engellemesi gerekenler salı günü grup toplantılarında ettikleri bir kaç hoş lakırtı dışında tepkisiz,öbür tarafta işler planlı olarak ilerliyor,söylenecek çok söz var amma.....

3. Ya böyle;

Ya da böyle;

Çavuşesku diyeceğim, yine ideolojik zemine kayacağız. Tedbir almalılar, kafa yormalılar diyorum.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Demek ki daha vakti saati gelmemiş, o an gelince tencereyi Maduronun g.tüne sokarlar ve Kaddafi gibi döve döve gebertirler, Çavuşesku'da bir örnektir.

Emme bu koca g.tlü, mutlaka tüyer.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Son ifadeyi törpüleyin isterseniz, sakata gelmeyin..

6. Bugün de 30 aralıktaki 7,30 dibini aşağı kıramadı. Sağlam bir dip/destek çalışması yapıyor.

Satışlar bu seviyelerden güçlü bir taleple karşılanıyor...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Madura,coin sistemine geçmeyi düşünüyormuş,mantıklı,hesabı sorulamayan,takip edilemeyen bir sanal para ve sistem.....

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    33 ve 666 rakamının sırrı nedir bazı doktorlar için? bazı doktorlar sosyal medyada heryerde kullanıyorlar. bir anlamı var mı? tesadüf mü? sinyal mi? anlam veremiyorum ama desenlere bakınca ulan bu nedir sürekli kullanıyorlar diyorum, fakat bir anlam çıkaramıyorum. bilen varsa yazsın veya saçmalamayı keseyim anlamsız bir desense.

Prof. Dr. Bengi BAŞER
    @bengibaser

Türkiye mutasyona uğrayan corona virüsün görüldüğü 33. Ülke olarak duyuruldu.

https://twitter.com/bengibaser/statu...226829313?s=20
    Sayın Sadecegrafik iyi günler. Şu an Fener tavan 33.66 ne demek oluyor bu? Amaç ne? Masonlar neyin işaretini veriyor?

Sayfa 438/996 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •