Sayfa 438/1001 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Niye 60 yaşa dokunulmazlık mı var
    Başganım sende çok fena orta yapiyorsun
    Bunun üzerine real time online mert abim için bi dene 2107 den şort jetonu attım makinaya
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Neysen ..borsa tarihi tepelerinde ve şimdilik bir düşüş emaresi yok ..yarını hiç birimiz bilemeyiz ..

Online yazana saygım hep sonsuz ..bu ispatlı ..ıvır zıvır yazan da zaten kendini biliyor.
    Online nasıl yazacayım. İşlem yapıyorum bazen. Emirlerimi akşamdan yazıyorum bazen, son zamanlar hariç. Ne zaman gerçekleşeceğini ben bile bilmiyorum. Bir işim var, çalışıyorum. Gündüz foruma çok sık giremiyorum. Benim işim viop değil.

Benden sana fayda yok.

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Neysen ..borsa tarihi tepelerinde ve şimdilik bir düşüş emaresi yok ..yarını hiç birimiz bilemeyiz ..

Online yazana saygım hep sonsuz ..bu ispatlı ..ıvır zıvır yazan da zaten kendini biliyor.
    Online nasıl yazacayım. İşlem yapıyorum. Emirlerimi akşamdan yazıyorum bazen, son zamanlar hariç. Ne zaman gerçekleşeceğini ben bile bilmiyorum. Bir işim var, çalışıyorum. Gündüz foruma çok sık giremiyorum. Benim işim viop değil.

Benden sana fayda yok.

Ben kimseden işlem paylaşımı falan istemiyorum. İsterse paylaşır benin ilgilendirmez banane.

4. Ben hisse yok demedim.
    dipden long olundugunda yazildi buraya hatta defalarca yazdim yigidi oldur ama hakkini yeme . Tebrikler Abka diye
    Hatta sordum manuel miydi o islem
    cevabi manuel olmadigi vs vs
    manuel olarak i islemi acabilecek insan cikmazdi
    ben sadece yukarida yazdigima bir aciklama bekledim . yani bilgilenmek ogrenmek adina . goremedigim ne onu bulmak adina
    Dolar bazli dip yapmasi alima uygun oldugunu gostermiyor . kisisel olarak alirsiniz yazi ve tura atmis olursunuz yazi gelirse kazanirsiniz tura gelirse kaybedersiniz .

Burasi bir forum . yazilan her mesaj tavsiye niyetligindedir. mesajin altina ustune Y t d yazarak bunu degistiremiyoruz malesef
    bazi kisilerin tepkisi vardir buda normal . pozisyonunu yazmak istemeyenin hareketide normal .

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    5 hisse var..neredeyse eşit dağılım... daha önce 5.2 den almıştım..7 den sattım..ve tekrar aldım....hedefim hisseden ziyade bıst100 de nereden dönüş görürsem TÜM HİSSELERİ SATARIM..ENDEKSE UYUMLU HİSSELER.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım sende çok fena orta yapiyorsun
    Bunun üzerine real time online mert abim için bi dene 2107 den şort jetonu attım makinaya
    Test yaptım arabulucu yapıcı bir kişilik çıktı

At jetonları ne zaman düldürcen yüzümüzü. Gelsin artık geşmekte olan. Shortlar bayram etsin çok değil 300 puan güldürür yüzümüzü. 1700 isteriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ben hisse yok demedim.
    dipden long olundugunda yazildi buraya hatta defalarca yazdim yigidi oldur ama hakkini yeme . Tebrikler Abka diye
    Hatta sordum manuel miydi o islem
    cevabi manuel olmadigi vs vs
    manuel olarak i islemi acabilecek insan cikmazdi
    ben sadece yukarida yazdigima bir aciklama bekledim . yani bilgilenmek ogrenmek adina . goremedigim ne onu bulmak adina
    Dolar bazli dip yapmasi alima uygun oldugunu gostermiyor . kisisel olarak alirsiniz yazi ve tura atmis olursunuz yazi gelirse kazanirsiniz tura gelirse kaybedersiniz .

Burasi bir forum . yazilan her mesaj tavsiye niyetligindedir. mesajin altina ustune Y t d yazarak bunu degistiremiyoruz malesef
    HALKBNK-VAKBNK gibi kamu ve ensesinde kılıç olan(ABD DAVASI) hisseler farklı...ama 4-5 hisse mali durumu ,sermaye ras., vs. güzelse...çok çok düşmüşse ve endekse uyumluysa..batmayacak kadar büyükse...risk almaya değerdir..

elbette dibin dibi vardır...ama özel bir durumu yoksa ve endekse bağlıysa, şahsen risk alırım.

sadece akbnk için değil diğer 5 hissemde de aynı yorumu yapıyorum..olmadı zaman maliyetim olur.

burası forum..amacı, yorum yapmak,bilgi paylaşmak...elbette herkes son kararı kendisi veriyor.ben de başkasından etkileniyorum..düşüncelerimi tekrar kontrol etmeme sebep oluyor..

3 kere geçmişte battım.her düşünce an itibariyle doğrudur.gri alandır borsa.ama orta vadeli düşüncem bu...

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Test yaptım arabulucu yapıcı bir kişilik çıktı

At jetonları ne zaman düldürcen yüzümüzü. Gelsin artık geşmekte olan. Shortlar bayram etsin çok değil 300 puan güldürür yüzümüzü. 1700 isteriz.
    Pala şimdi hesap ediyor, yarın sabah acaba hanki hisseyi alsamda artı gap yapsam deye, sen düşüş bekliyon seans kapandıktan sonra 5 puan aldı akşam akşam
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Hamzaoğlu ve ekibi 16 sını işaret etmiş. Minare ne oluyor? Yorum için teşekkür ederim.
    Hamzaoğlu kimdir? Güreşçi mi?
    Minare, şemsiyenin bir versiyonu içerde açıldı mı düşüş başlar. Minare dikilir şemsiye açılır.

Bende teşekkür ederim. Güldürdün beni..

İyi geceler herkese. Mert forumun reytingini artırmak için çabalıyor. Ama nafile.

Sayfa 438/1001 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •