ne bileyim gardaş.
bence efes türkiye bira operasyonlarından para kazanmayarak hatta zarar ederek çok isabetli bir iş yapıyor. sonuçta insanlar çoluğunun çocuğunun rıskını gömüyor içkiye. milletin çoluğunun çocuğunun rıskından para kazanıp onu bana temettü olarak vermeleri zaten benim kabul edemeyeceğim bir şey.
efes türkiye operasyonları zarar ederse daha iyi. milletin çoluğunun çocuğunun rıskına girilmemiş olur ve oradan biraz sevap point toplarız.
cci operasyonlarından gelen parayı da temettü olarak alsak yeter. her şey para değil, biraz sevap point, biraz para. sonuçta ahireti de düşünmek lazım.
Ne çoluğu ne çocuğu? Devlet alkolden veya arabadan veya senden vergi alırken çoluğunu çocuğunu düşünüyor mu? Dolar artarken, düşerken, altın, borsa artarken düşerken senin çoluğun çocuğun kimin umurunda?
Bu ülkede ve dünyada tek bir gerçek var: Zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor. İnanmıyorsan ispatlayabilirim ama gerek yok, bu sitede yazacak kadar bilgin varsa gelişmeleri de azıcık takip ediyorsundur.
Konumuza gelelim. Devletler nasıl devam eder? Doğrudan vergiyle. Türkiye'de nasıl devam ediyor? Alkol gibi ürünlerden alınan dolaylı vergilerle. Başka bir değişle zengini daha zengin eden fakiri daha fakir eden dolaylı vergilerle. Altı üstü işlenmiş su olan alkolden alınan dolaylı vergiden haberin var mı?????
Çoluk çocuğu hiç karıştırma. Mesele başka. Ve sen o meseleyi kafanı kuma gömüp inatla görmezden geliyorsun
Sevap point ne mk
Devletin öncelikleri farklı olabilir. Devleti kıstas almak zorunda mıyız? Ben bir hissedar olarak Efes'in Türkiye bira operasyonlarından zarar etmesini, sevabına bu işi yapıyor olmasını ve kimsenin çoluğunun çocuğunun rıskına salça olmamasını anlayışlı bir şekilde karşılıyorum. Dedim ya bu iş sevap point toplatıyor biz hessadarlara. CCI'den gelen para da yeter kıymet bilene.
Cennete gidip hurilerle yiyişebilmek için dünyada toplamamız gereken puanlar.
Yazdığı şeye bak ,önce alkollü içki hissesi alıp sonra camiye gidip "Allah'ım hisse yükselsin diye dua eden" tiplerden
Böyle talepleri de olabilir kendi bileceği iş ,netice de doktor değilim ama ,
buralar benden sorulur ,yeni gelenlere "hop bi dakka" işleri tam çomarlık diyebilirim çünkü bu beni ilgilendiriyor
bana yatırımcını söyle sana firmanı söyleyeyim zeka küpü dolu bu zeka ile bence Ag hol yada Efes’te çalışmayı hakediyorlar
Yer İmleri