3.6768
![]()
3.6768
![]()
Zeybekçi reyiz demişti ama.İstikrar sürüyor Türkiye büyüyor.
Ucuz dolarlar yuppy![]()
Bende arasira dolara sadece TL bazinda bakmayin global olcekte takib edin diye yaziyorum.
Dolar cokermi cokmezmi bilemem Ama Global pariteler karsisinda USD nin 10 yillik yukselis trendinin bittigini yada bitmeye yakin bir evrede oldugunu dusunuyorum......
Gecirdigimiz kotu olaylar ve pompalanan karamsar senaryolar etkisiyle halk oldukca dolarize olmus durumda ve cogu dolarda daha buyuk bir yukselis beklentisi icinde bekliyor.....
Bu hukumetin en hassas oldugu nokta mali disiplindir. Mali disiplin Kamu maliyesinin can simidir.
Turkiye yasadigi bunca olaylar ve reel sektorun bunca sikintilarina ragmen hala buyuk bir kriz yasamdiysa bunun nedeni guclu kamu maliyesinin durumudur.
Hukumetin baltayi tasa vuracagini sanmiyorum.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Arkadaslar...................
alinti yaparken bir kac cumle uzerinden alinti laya bilir misiniz........
tumunu alinca o mesaja kocaman sayfa eklenmis oluyor
Bunu neden bu aptal kutusu TV ler icin de yapmiyorlar, dizi aralarinda dakikalarca yayinlanan reklamlarin siralanmasi nin o kadar zor bi programi olmasa gerek; hatta odemelerini de firmalara kabul ettirebilirler. Sizin reklamlar su veriler nedeni ile bugun 6 kez yayinlandi sizinki ise oncelikle talep olmadigi icin sadece bir kez yayinlandi yada su dizideki kizin ruj rengi sonucu gece 02-03 arasi bes kez yayinlanmasi program algoritmasi ile saglandi gibi..........
Yer İmleri