Originally Posted by
BORA YAŞAR
10 yıl kadar önce evimize güpegündüz hırsız girdi.
Çaresiz polisi çağırdık.
İki polis kılıklı tip geldi.
Biz hani filmlerdeki gibi parmak izi fala alacak titizlik ilgi bekliyouz.
Şöyle bir bakıp gidiyorlardı.
Birisi döndü bana...
- Bu kapı emniyetli değil. Bana ver sen git çelik kapı al , dedi.
Kalakalmışım.
Geçmiş olsun Bora bey, bizde olayın bu kadar vahim olacağını abimin evine güpegündüz hemde evden sadece 3 saatliğine evden ayrıldıklarında hırsız girmişti, yengemin tüm ziynetleri çalındı, polis parmak izi bile almak istememişti yengem zorla parmak izi aldırtmış kadın kafayı yiyecekti çok psikolojisi bozuldu az para değil...
Sn.ikare buraların hırsızı değil derken "bize aidat ödemiyor demek istemiş" olabilir, çünkü yan kesiciler çalıştıkları bölgeye göre günlük para ödüyorlarmış, zammında herkes hatırlar; kadın pazarlayan kaçakçının rüşvet defteri medyaya yansımıştı, belediye, polis hepsi tek tek yazılıydı defterde...
Birde Müge Anlı var ben eskiden çok kızardım bu kişiye ama sonra anladım insanlar çaresiz kalıp çıkıyor ve kadın olayları bir şekilde aydınlatıyor ayrıca devlet bu kadına maaş ödemiyor...
Yani bizden vergi almıyor şuan bu kadın ama insanlara hizmet sunuyor, en azından ben böyle görüyorum şuan...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri