Birisi çok pis terste yakalandı ve iyi inat ediyor ama bofa adamın canını alır bir devre herşeyi çözer bugün endeksde. Yeni karar görede son 1 saat devre keserse komple kapanıyo seans hadi bofa sen işini bilirsin bofaaaaa
Birisi çok pis terste yakalandı ve iyi inat ediyor ama bofa adamın canını alır bir devre herşeyi çözer bugün endeksde. Yeni karar görede son 1 saat devre keserse komple kapanıyo seans hadi bofa sen işini bilirsin bofaaaaa
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Dünyada enflasyon ve faiz yükselişleri başladı.
Enflasyon ve faizler düşükken bol miktarda stok tutup gerektikçe işlemek veya satmak mümkündü. Şimdi stok tutmak maliyetli olmaya başladı ama öbür taraftan tedarik sorunları da var. Moda ve teknoloji ürünlerinde de eskime önemli bir problem. Sistemden para çekilirse katlamalı olarak da banka bilançoları daralabilir kredi faizleri ister istemez daha fazla artar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Akşam pazarı ucuzluğu yapacaklar sanırsam galiba,
alsak alsak bedavaya ne alsak
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025
Hamdım Piştim Yandım
Şimdi parası bol olan ikili strateji oynuyor, giderse veririm gitmez ise bir iki gün sonra satarım diyor.
Bir de bizim gibi fakirler borç harç giriyor gitmeyice mecburi geri iade yapıyor.
Akşam seçeneklerden sepet yapıp ertesi sabah taze umutlar ile gelenlere verilebilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri