Sayfa 44/141 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 345 - 352 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

1.  Alıntı Originally Posted by engin20020 Yazıyı Oku
    Sabredelim bedava ekmek yok

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sabır konusunda üstüme yok😀😀😀 23 aydır Akpazda bekliyorum. Dagideki zararım Akpaz dakinin yanında devede kulak kalır 😀😀😀

Dahiholding tavandan eksiye düştü bu 2.65 _ 2.67 arasında şimdilik. Teknik olarak 2.65 sağlam destek ama bu hissedarlı atraksiyon 17.30 'dan sonra başlıyor adım gibi eminim 2.65 civarında kapatmayacak. Ya aşağı verip 2.55 gibi ya da 2.75 civarında kapanış bekliyorum. Sürekli takip yapmıyorum hedefimi biliyorum er veya geç oraya gelecek inşallah.

Bilanço öncesi sert hareketler zaten geldiği yer belli ama hareket burada bitmeyecek illaki defter değerinin 2 katına çıkacak....

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

2. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 2.45 _ 2.50 arasına oturmadan çıkmayacak gibi. İyi olan tarafı düşerken hacmi çıktığının 10 da 1 i ...
    Düzeltmesini yapsın veriler toparlasın yeniden 3 üstüne hareket edecek inşallah...

4. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Beklenen 4.5 hareketi geliyor inşallah

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by bozo56 Yazıyı Oku
    Beklenen 4.5 hareketi geliyor inşallah

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bugün 2.70 ve üzeri kapatsın yeter haftayı 2.90 ve üstünde kapatır ise haftaya inşallah 4.50 hareketinin başlayacağına ve ağustos bitmeden göreceğimize inanıyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

7. Dagi kristal bunların speği aynı ve takip ettiğim süreçte çıkardığım sonuç açıkçılarla ortak çalışmaları. Hergün yüzbinlerce lot açık yapılıyor sonrasında da çok güzel istedikleri gibi alttan topluyorlar. Artık komisyon işimidir açıkçı tahtacının kendisi midir bilinmez ama gidişat pek iç açıcı değil gibi.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by adem0730 Yazıyı Oku
    Dagi kristal bunların speği aynı ve takip ettiğim süreçte çıkardığım sonuç açıkçılarla ortak çalışmaları. Hergün yüzbinlerce lot açık yapılıyor sonrasında da çok güzel istedikleri gibi alttan topluyorlar. Artık komisyon işimidir açıkçı tahtacının kendisi midir bilinmez ama gidişat pek iç açıcı değil gibi.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Söylediklerinize katılıyorum. Mal boşaltma olabilir. Yarın 2.75 ve üstünde kapatmaz ise sanırım bu hisse 2 lere kadar düşer. . Yarın ve perşembe çok önemli...

Sayfa 44/141 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •