Sayfa 44/184 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Xu030 endeks

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    dün yukarı yapmadı, bugün biraz yaptı, buralardan temizlendim, 10040 gördüğü spike satış fırsatı bence.. ttkom ve ykbnk para bıraktı

seyredelim bakalım, artık buralardan bi aşağı vermesi lazım
    sırf ben verdim diye bi sert yukarı daha yaptı, canı sağolsun

short kıvamına yaklaşıyo gibi

2. abd seçimine 20 gün kaldı, ondan hemen evvel 31.ekim perşembe ekim vade sonu yapılacak, ondan evvel salı 29.ekim tatil, 28.ekim pzt yarım seans.. 9,5 seans kaldı vade sonuna, arada 4 günlük tatil imkanı var, sezonun son deniz fırsatı

seçimde trump favori gözüküyor, trump gelirse ukrayna defteri kapanacak, putini yanına çekmeye çalışacak, çine yürüyecek.. ukrayna savaşının bitmesi bizim için iyi.. israil-iran meselesinde sevimsiz olacaktır, ama prensip olarak savaş karşıtı olması hasebiyle ben sarıkafayı tercih ediyorum.. amerikan borsaları da sever sarıkafayı- zenginden/şirketlerden vergi almaz, fed'i düşük faize zorlar vs

abu dabi emirlik fonu odea bankı satın aldı lübnanlılardan, fiyat belli değil, böyle bi deal gerçekleşmiş olması iyiye delalet.. ykbnk da dubai fonuna satılmasının da önünü açar mı bu deal? diye speküle eidlebilir.. mayısta müzakere edildiği söylenen satış rakamı 50-55 TL'ye tekabül ediyor, kağıt 27

3. borsa bu hafta gayet iyi gitti, pzt düşüşten sonra hem salı hem dün yukarı savruldu.. vade sonuna 9 seans kaldı, ondan 3 seans sonra da abd seçimi var.. bu takvimde, eğer yukarı gücünü korursa kritik seviye 10.250 olarak görünüyor spot 30-endeks için, 10.250 pivotun üstünde tekrar ilkbahar gelir, genişleyen üçgen formasyonu dahilinde 11.500 civarına kadar bi yükseliş penceresi açılabilir

10.250 üstü/altı gündüzle gece gibi, üste geçerse yüzde 10+ bi ralli gelir

Türk Devletleri Merkez Bankaları Konseyi kuruluyor

Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler, Kazakistan’ın Türk Devletleri Merkez Bankaları Konseyinin kurulmasına yönelik girişimini destekledi.
    Kazakistan’ın Türkistan kentinde yapılacak bir sonraki toplantıda ise "Turan" Serbest Ekonomik Bölgesi’nin açılışının yapılması planlanıyor.
    https://www.trthaber.com/haber/turk-...or-883676.html

5. geçen hafta yabancı takasından satışlar
    14-18 ekim haftası

alım görülen nadir tahtalar ise thyao, pgsus, tkfen, vakbn

6. brics zirvesi başlıyor, reis üç liderle görüşecek zirvede- rusya, çin ve hindistan liderleri.. manidar zamanlamaların ustası abd hemen negatif bi halkb haberi yolladı.. yeni bi çözüm süreci tartışmaları başlamıştı, dem ve kandil hemen müzakereciyi işaret etmişlerdi- imralı diye.. devlet bey ezber bozan bi çıkışla -tamam apo çıksın, silahlı mücadeleyi bitirecekse çıksın apo, ne işimize yarıyor mapus damında ? leş tayfa darmadağın oldu, dem oyları olmazsa ben nasıl seçim kazanırım diye kara kara düşünmeye başladı laz müteahhit, gıkı çıkmadı henüz

geçen hafta 14-18 ekim haftası çok yüklü bi yabancı satışı oldu, 700 milyon doların üzerinde bi satış, son 2 yılın en yüklü haftalık satışı.. devamı geliyor gibi görünmedi 2 gündür, bu malı karşılayanların shortçu tarafı bir skuize sokup sokamayacaklarını izleyecez.. bugün 4 günlük tatil öncesi son kredi kapama günü.. bu 3 gün poz taşıma işlemleri baskın faktör, tatil dönüşü hemen vade sonu yapılacak

Dünya bankasından 4 projeye 1,9 milyar dolarlık finansman için imzalar atılmış...
    https://www.trhaber.com/ekonomi/duny...n-h880238.html

8. suudlar 100 tane kaan savaş uçağı almak istemiş, malum arkadaşlar gidip bi araştırsa iyi olur, bunun fabrikası gerçekten var mı, motoru italyadan mı, dizaynı antartikadan mıymış ?? allahın imamhatiplileri 5.nesil savaş uçağı üretecek, ve suudlar f-35 almak yerine bunu almaya talip olacak, malum tayfanın aklının alacağı işler değil

Sayfa 44/184 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •