Sayfa 44/1006 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ----ACİL koduyla , kırmızı bültenle - soruyorum .

Arkadaşlar, burgan da güldüren hesap diye bir uygulama varmış. Fakat sitesinde hiç bir oran yazmıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın lütfen.
    burger böyle şubeden pazarlık yapacaksın,rakamlar hep tezgah altı.

2. Kardeşim yarın vadesi dolan tl. sini 32 gün yapmayı düşünüyor. Ben de ; hiç değilse bir hafta gecelikte bekle, dolar zıplarsa MB faiz artırır ve 3-5 günle kaçırırsın diyorum. Bu kapsamda vov hesabı düşünmüştüm ama inceledim günlük eft üst sınırı 100 bin tl. Çıkış sorunlu olur. Odea da eft sınırı yok lakin orada da 100 bin üzerine düşük faiz. Bu bankalar değişik uygulamalarla kafaları karıştırarak , paranın hareketini yavaşlatıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Kardeşim yarın vadesi dolan tl. sini 32 gün yapmayı düşünüyor. Ben de ; hiç değilse bir hafta gecelikte bekle, dolar zıplarsa MB faiz artırır ve 3-5 günle kaçırırsın diyorum. Bu kapsamda vov hesabı düşünmüştüm ama inceledim günlük eft üst sınırı 100 bin tl. Çıkış sorunlu olur. Odea da eft sınırı yok lakin orada da 100 bin üzerine düşük faiz. Bu bankalar değişik uygulamalarla kafaları karıştırarak , paranın hareketini yavaşlatıyorlar.
    riski seviyorsa %16.04 günlük AKTİF var. kümülatif yıllık 17'ye yaklaşır.Aktifin bana verdiği parayı babam vermez. TL deki paramı en iyi burada değerlendiriyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    umutabi geliri döviz olan için ev fiyatları gerçekten cazip hale geldi bunu beton övmek için falan söylemiyorum ! yurtdışında çalışan mühendis maaşları 5000 7000 dolar arası 1.5 senede 100k doları rahat biriktiriyorlar ! 100k dolar = 400k lık ev !
    5000 dolar maaş alan bir mühendis 1,5 senede 100 k doları nasıl biriktiriyor? Hem de çok rahat. Matematiğini anlayamadım.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    riski seviyorsa %16.04 günlük AKTİF var. kümülatif yıllık 17'ye yaklaşır.Aktifin bana verdiği parayı babam vermez. TL deki paramı en iyi burada değerlendiriyorum.
    Daha önce de söyledim aktif mevduat toplama yetkili bir banka değil. İsterse %20 versin , işimiz olmaz. Zaten bütün musibetler açgözlülükten doğuyor. Biz sistemin içinde en iyi ve güvenli oranı arıyoruz. Hoş güven de artık kişiye göre değişiyor ya. Bu 1 nisan şakası ekonomi tedbirleri diye dillendirilen konu canımızı baya sıkıyor. Paran mı var derdin var. Afrin de bedava sıcak yemek dağıtıyorlarmış, oraya mı taşınsak, belki bir de arazi verirler. Kıbrısa yerleştirilen türkler misali.

6.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    5000 dolar maaş alan bir mühendis 1,5 senede 100 k doları nasıl biriktiriyor? Hem de çok rahat. Matematiğini anlayamadım.
    5000 ile 7000 arası denmiş 6000 alalım

18x6000=108000 ediyor. yani 1.5 sene boyunca 8 bin dolar harcayacak, ayda 444 dolar. Avrupada Amerikada mümkün olan bişey değil, belki Afrikada olabilir. ordada kolay kolay 6000 dolar vermezler adama. Hesabın arkasındaki matematik Devlet Bahçeli matematiği heralde ben işin içinden çıkamadım

7.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    konteyner da yaşıyorsan birikir hadi senin için 24 ay diyelim

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Daha önce de söyledim aktif mevduat toplama yetkili bir banka değil. İsterse %20 versin , işimiz olmaz. Zaten bütün musibetler açgözlülükten doğuyor. Biz sistemin içinde en iyi ve güvenli oranı arıyoruz. Hoş güven de artık kişiye göre değişiyor ya. Bu 1 nisan şakası ekonomi tedbirleri diye dillendirilen konu canımızı baya sıkıyor. Paran mı var derdin var. Afrin de bedava sıcak yemek dağıtıyorlarmış, oraya mı taşınsak, belki bir de arazi verirler. Kıbrısa yerleştirilen türkler misali.
    aktif ile işim olur, diğerleride adam olsun onları da kullanalım.

Sayfa 44/1006 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •