“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1.78-1.79 ilk 5 kademe 34000 alıcı,186.000 satıcı.Alıcı bulsalar 3-5 milyon satarlar.
İlgi: 03.11.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgi başvurunuzda özetle, Pınar Su Sanayi ve Ticaret A.Ş. (PINSU) pay piyasasında 26.10.2017-01.11.2017 döneminde gerçekleştirilen işlemlerde 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 106 ncı maddesinde tanımlanan suçun unsurlarının oluştuğunu belirtmiş bulunmaktasınız. İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
13 gün önce yazmışım.Haklı çıkmayı asla istemezdim ama maalesef,gene yanıltmadılar.Şimdi tekrar söylüyorum; hala iyi günlerimiz.Bence bu şirketin içi boşaltılıyor ve biz onların fareleriyiz.Bizi bir labirente soktular biz o yandan bu yana koşup duruyoruz.Peki bu SPK'nın cevabı neden sadece sayın çakala geliyor???.Diğer baş vurular neden görülmüyor???.
Hep pınar yapmaz kurumsal kimliği olan köklü fırma dedik ancak gelinen noktada maalesef kurumsallıktan uzak bakkal hesabıyla yönetilen zerre yatırımcıya güven vermeyen gözaltı pazarı hisesi izlenimi vermeye başladı. heleki su satıp bu borç ve zarar etmeleri ayrı bir muamma..bu dünya ne pınara nede bize kalacak. kim ne ektiyse biçecek. sıkıntı yok..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri