Sayfa 44/90 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 714 madde; 345 - 352 arası.

Konu: GRNYO - Garanti Yatırım Ortaklığı

1. Hacime bakılacak olursa alan-satan yerli-yabancı büyük-küçük yatırımcı çok.... Geçmiş haftalarda ki yazılarıma bakarsanız düşürün 0,50 kuruşa 'da ne kadar param varsa alayım dedim ve bekledim... Hissede uzun zamandır bekleyen bizler bu fiyatlara mal kaptırmayız... Yön yukarı inşallah... Çalkalanmalar gayet normal kârını alan hisseyi satıp çıkacak... Alıcı olduğu sürece yön yukarı diye düşünüyorum (YTD)

VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bu piyasa tam bir kumarhane adam satış haberi geldi bilerek bekletti bastılar hadi geçmiş olsun

3. zararına 96 dan sattım tam pısman oldm derken 88e caktılar yarın ne yapacaklar acaba fıkrı olan var mı ?

4.  Alıntı Originally Posted by SEDAT Yazıyı Oku
    bu piyasa tam bir kumarhane adam satış haberi geldi bilerek bekletti bastılar hadi geçmiş olsun
    Satış haberimi geldi?

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Grafikte 65 kuruştan başlayan trend aşağı doğru kırılmış gözüküyor.. ytd..

SM-G950U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Acayip açığa satış var son dakkada düşmesinin sebebi bu açığa satış geldi açıkçılar açıklarını kapatmak zorunda benim bildiğim tahtacı yarın bunu tavana sürer kapanan kapanır kapanmayan 2 den alır ben bunu bilirim bunu söylerim malınıza sahip çıkın

7. 2.111.753 hisse açığa satış var ve bu açığa satışı yarın ve cuma günü yerine koymak için her türlü dalavere yi yapacaklar.. Onun için hissenize sahip çıkın... Borsadaki bütün zararınızı bunlardan çıkarın.. Ytd..

8. 95 ortalama ile 12 milyon açığa satış var

Sayfa 44/90 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •