Aslında şimdi okuyunca farkettim sn selkanın yorumları ve öngörüleri tutmuş.Dolar artacak topiğine sık yazanlardan biri de benim.Öngörüm aslında altın artacak diye ya neyse

)))) dolarda da genelde artış bekliyorum.Sn selkanın sitemkar yazım tarzından anladığım o topiklerde fikri tartışmaları olmuş.Forumlarda doğaldır,saygı çerçevesinde olduğu sürece sakınca yok,zaten forumlarda fikri tartışmalar için var.Benim anlamadığım gavurların trendi belirlediğini yazmış,demek ki aynı şeyi düşünüyoruz.Ben arjantin parasına bakıyorum,grafiğine bakıyorum tam bayrak usulü gitmemiş ama baya baya onunda yukarı gidiş açısı uzun süredir sıkıntılı.Gavurlar tl ye aynı muameleyi istedikleri an çekebilirler.Malum amerika ile sulh işimiz sadece görüntüde yoksa gelecek yıl baya baya sorunlu zamanlarımız olacak.FED bu ay itibariyle her ay 50 milyar dolar çekecek piyasadan,faizleri de bence artıracak,yani temel olarak bizim ekonomimiz paramızın değerlenmesine uygun değil.Grafiklere bakarak dolar düşmeli diye düşünmek ne derece güvenli.Ben kendi adıma 2019 da adamların bağıra bağıra ilan ettikleri global krizlerde değil bizi tüm dünyanın sallanacağını düşünüyorum.Ha bir de dolar düşerse ekonomimiz için iyi mi olur kötü mü olur.Saygılar sevgiler.
Yer İmleri