Sayfa 44/1003 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bıst100 de 1484/85 aşılırsa...

shortçular, kelime-i şehadet getirsin...tak tak diye 1580 e geliriz...bu sefer 1484/85 test edilirse kanımca kırılır.

orada dans ederken bir HABER GELMELİ. pala bir şey bulur

2. dünyada faiz lobisi diye birşey yoktur...

bu hiç bir ülkede yok...

bu siyasal islamcıların çıkardığı bir kavram...

hayali bir düşman yarat onla savaşıyor gözük...

oyları topla...bugünkü yenişafakın haberide buna dayanıyor...

fakat dolar lobisi diye birşey var...

doların efendiliğinin devam etmesi için ülkelerde onlar adına çalışanlar var...

bizdeki dolar lobisi çok güzel çalışıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    amma kastın be palacan bugün senden ekmek yok benden tarafa...158.425 stop.ekran kapanır...
    tebrikler. denemeye değerdi.

4.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Nasi sepete doldurdu pala teknikcileri ahahhahahaha
    sayın Memedabi
    teknikçi normalde kırılımdan sonraki dalganın düzeltmesini yaparken girmez poza benim girdiğim gibi o yüzden stopumu 100 puanda sınırlı tuttum. düzeltmeyi yaptıktan sonra yani şimdi olduğu gibi 158.125 i kırarken girer pozisyona... tam da benim izlerken yapacağım gibi bu pozunda stopu belli zaten 158.700...bu pozisyonu da stop ettirirse hakkıdır ekmeğimi yemesi...bol şanslar...
    tabi 159.000 le yeni kama tepesi de yapabilir...biz en iyisi bugün zor da olsa ekran kapayalım...bol şanslar...poz yok bugün...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dünyada faiz lobisi diye birşey yoktur...

bu hiç bir ülkede yok...

Biz hata ettik, alnımızın akıyla namusumuzla çalışalım dedik bok yedik. Bu ülkede maaşlı çalışan mal dır. Bu başlıkta en büyük mal muhtemelen benim.

2018 de koymadık stoploss, teklif vardı gitmedik. 2014 de vardı 2016 da vardı. Al sana vatan millet sakarya, al sana yüksek görünümlü yeni mezun maaşı. Şu dakikadan sonra, burada durmak şahsen mallığın üstüne katmer koymak oluyor.

Şimdi teklif yok ama ben bakıyorum, iyisine kötüsüne bakmadan seneye adios inşallah. Sebep olanların gözü kör olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dünyada faiz lobisi diye birşey yoktur...

bu hiç bir ülkede yok...

Dolar lobisi varsa faiz lobiside vardır.(bence)
    Adam doları bozup tl faiz alıyorsa faizin yükselmesini ister.

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Biz hata ettik, alnımızın akıyla namusumuzla çalışalım dedik bok yedik. Bu ülkede maaşlı çalışan mal dır. Bu başlıkta en büyük mal muhtemelen benim.

2018 de koymadık stoploss, teklif vardı gitmedik. 2014 de vardı 2016 da vardı. Al sana vatan millet sakarya, al sana yüksek görünümlü yeni mezun maaşı. Şu dakikadan sonra, burada durmak şahsen mallığın üstüne katmer koymak oluyor.

Şimdi teklif yok ama ben bakıyorum, iyisine kötüsüne bakmadan seneye adios inşallah. Sebep olanların gözü kör olsun.
    Estağfurullah kardeşim, her şeyde bir hayır vardır.

8. Ons a dikkat...gram altıncılar dolar sayesinde kazandı, ama esas ons hareketi başlarsa o zaman kazanç oluşacak(dolar bazında). 1800 aşıldı, teknik olarak önemli...ama benim için esas önemli seviye 1900 usd, orası aşılırsa hareket başladı derim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 44/1003 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •