Sayfa 44/92 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 731 madde; 345 - 352 arası.

Konu: KONKA Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.

burada fazla yazmam .

2. 9 Aylıkta da borsa devlerini açık ara geçen ,borsanın süper bilançolu hissesi Konya kağıt nihayet kendini gösterdi ve seansın ilk dakikalarında tahtası kapandı. Borsanın yükselmesi ile hem sektöründe ve hemde borsa genelinde bedava kalan hissede şu ana kadar satışa mal gelmedi. Bu hızla devam eder , golda arzı ve yatırım haberleride düşerse, çok kısa sürede bilanço liderliğine hisse fiyatlarındaki liderliğini de ekleyerek devam edecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    9 Aylıkta da borsa devlerini açık ara geçen ,borsanın süper bilançolu hissesi Konya kağıt nihayet kendini gösterdi ve seansın ilk dakikalarında tahtası kapandı. Borsanın yükselmesi ile hem sektöründe ve hemde borsa genelinde bedava kalan hissede şu ana kadar satışa mal gelmedi. Bu hızla devam eder , golda arzı ve yatırım haberleride düşerse, çok kısa sürede bilanço liderliğine hisse fiyatlarındaki liderliğini de ekleyerek devam edecektir.
    Veliefendi'de at yarışı izler gibi oldum.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Yorumu tekrar okudum gerçekten yarış anlatır gibi olmuş. Borsada artık kaptıran gidiyor. Hep açık etmemize rağmen bu güne kadar gizlemeyi başardıkları hisseyi bir anda öyle bir kaçırdılarki. Ne olduğunu anlamadan. Bende aynı hızla giden bir yorum yazmak zorunda kaldım.
    Bu yarışlarda hızlı koşanı bulan kazanacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hissem var ama yazmıyorum burada...bugün yüklü alacaktim fırsat vermedi 50 tl ye gelirse ekleme yaparım yoksa olanla yola devam..
    Rexxxxxx yazma lütfen nereye yazdıysan hisseler yerine saydı ….şaka şaka hoşgeldiniz …..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam gaz gidiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Bu açıklama barma ya ait barma böyle açıklamalar yaparken elini çabuk tutuyor ve 1.9 milyar teşvik alırken bizim grup konyanın ağası kim göstermeleri gerekiyor diye düşünüyorum 100 dönümlük izmir arazisi mi olur yoksa konya da mı olur bilmem ama yurt dışına %100 bağlı olduğumuz bir kağıt türünü üretmeye hükümet neler vermez fimayı elini çabuk tutması konusunda uyarmak biz yatırımcılara düşer en kısa zamanda arayıp konuşacağım sizlerden de ricam aynı şekilde aramız

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan 13.09.2022, 14.10.2022 ve 25.10.2022 tarihli duyurularımız kapsamında, 25.10.2022 tarih ve 537179 numaralı 1.897.511.078 TL tutarlı Yatırım Teşvik Belgesi'ndeki yatırımlarımıza istinaden;

Şirketimizin Konya Ereğli OSB'de yer alan 100.000 m2 sanayi arsası üzerinde inşa edilecek olan Konya Ereğli Kağıt Fabrikasında kullanılmak üzere 10.500.000 EURO tutarındaki Kağıt Üretim Hattı alımına ilişkin sözleşme bugün (15.11.2022) imzalanmıştır. Söz konusu makina ve ekipmanlarının 2023 yılı yılsonuna kadar teslim alınması öngörülmektedir.

Söz konusu yatırım ve üretime geçiş süreçleri ile ilgili gelişmeler özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde kamuoyuna duyurulacaktır.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Bende kontr konka kmpur yarıştırıyorum bakalım hangisi kazanacak

Sayfa 44/92 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •