-
boya fiyatlari katlamis nalburda ne diyorsun bu ise terzi abi karlar toparlarmi?
-
Eblek kardeş burda bedeli sermaye
Artırmaya gide bilir .
Çünkü para lazım Adamlar.
150 milyon Arıyorlar dilenci gibi.
Zaten Döviz de ve petrol Artışı belini
Kırdı büyük darbe aldı.
Zaten hisenin hareketlerinde beli oluyor.
En az 5 yıl lazım toplaması için.
Çünkü borcu çok yüksek borç gırtlak da
Birde seçim var önümüzde .
Kendi düşen Ağlamaz .
Herkes Geçmiş olsun.
Bide burda Aile miras kavgası var
Inşallah sonu Uzel gibi olmaz.
Y.t.d Al sat tut tasviyesi değildir.
Bu yazı ironi dır.
Ben birşey bilmiyorum
-
Her şey katlandı katlanmayan ne kaldı hıyar 30 olmuş ne fark eder kimsenin umurunda değil ki cepte para yok varsa da mevsiminde ye yavrum diyen anası cacığını marul yaprağından yapıyor. çok eskiden hıyarı “yedin mi böylesini sen”deyip soyup soyup satan buz kalıpları ve hıyar ların bir arada olduğu bademci baba diye bir seyyar satıcı vardı şimdi 25 kuruşa yiyorsunuz gün gelecek her yer hıyar dolacak ama alacak para bulamayacaksınız derdi rahmetli şimdi kemikleri sızlamıyordur bu ileri görüşlülüğü den dolayı hayır duası alıyordur
Yıllarca dyoby için de gün gelecek ha bu dyoby var ya ha bu dyoby köşeyi bırak Ümit burnunu döndürecek al istifle bana dua edersin diyen Şakir abi vardı o da rahmetli oldu ama kemiklerinin çatırtısı Karacaahmeti bırak tee 🦅 dan duyuluyor
Ama ben derim ki ömrü olan görür dyoby gün gelecek Ümit burnu ne ki bering boğazından döndürecek
Ama grand slalom yaparken döner mi terki nin kayak takımlarıyla onu ona soralım baaalım
-
Demli kardeş senden güzel yorumlarını bekliyorum. Gerçekten ne olur bırakın
Başka yerlere gitmeyin
Kaliteli yorumlarını bekliyorum
Çocukça yorum yapmayın lütfen
Y.t.d Al sat tut tasviyesi değildir
-
Dyo boya şaşırtabilir..
Az bir zararla bu dönemi atlatabilir...
Bence tek çıkış yolu arsaları satmak....veya. Dap Yapı holdinge verip indiragandi yapabilir..
Bunun adı Yaşar
Çaycı ve terki Co ya 100 basar...
-
Yaşar Holding’e ait eski DYO Boya Fabrikaları’nın olduğu Bornova’daki araziye “ticaret” izni çıktı. İmar planlarındaki “konut dışı kentsel çalışma alanı” değiştirildi. Şirket, başvurusunda Folkart ve Avcılar İnşaat’a verilen izinleri örnek gösterdi.
Bu haber doğru mu
Ustadlarin üstadı
Derji joooo
-
İzmir’de ki arsa için bir zamanlar yedi düvel geyik yapıyordu, hatta tee Ankara dan Istanbul dan sırf bu arsayı görmeye giden dyoby aşıkları vardı Şakir abi gazı verdikçe tel çit muhabbeti gırla gidiyordu
Şakir abi öldü ama Grand a el verdi herhalde ki esnaf lokantacı şüküfe gibi temcit pilavı koyuyor tabaklara
Yemiyenler yesin bol bol hıyar 50 olur dyoby yine aynı
-
Mezhup Grand 2023 bu Adam tam çizmiş kafayı burda milletle kafa yapıyor
Lütfen bu Mezhup cevap vermeyin bırakın
Kendi haline .bu tam bir Mezhup ve şizofren
Bir yaratık
Demli kardeş eğer bu bu insan musvetdesine
Cevap verirsen seninle daha konuşmam
Eblek kardeş veya diğer yorumcu
Arkdaş lar bu Mezhup grand 2023 kesinlkle cevap vermiyorsunuz .
Eğer cevap verirseniz bir daha ben burda
Yorum yapmayacağım
Bu Adam şizofren bir kişi lütfen cevap vermeyin bırakın kendi kendine yazsın
Y.t.d Al sat tut tasviyesi değildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri