Sayfa 440/982 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 7853 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Valla olaylara bakınca her zamanki tiyatrodan farklı bir şeyler oluyor gibime geliyor.danisikli dövüş desem taraflardan birini hapse attın ,mal varlığını aldın,üstelik hakkında açılan davalar da rte nin şiir davası gibi değil üç tane baba baba yolsuzluk suçlaması bir de terör dosyası var.bu baya baya yok etme amaçlı bir hareket.ozgur ozel de işin içinde desem o da aklıma yatmıyor, bu boykot miting VS halk nezdinde rağbet gormese hepimiz biliyoruz ki hem ibb ye hem de chp ye kurultay iptali ve kayyum durumları olacaktı.e chp ye kayyum dendi mi o kurultayda üçkağıt lar oldu dendi mi imamoglu ile beraber ozel de potaya girmeyecekmiydi,bence ozel bunu gördü halen de bundan endişeleniyor kavgası salt imamoglu nu kurtarmak değil kendi de topun ağzında bunu görüyor.turpun büyüğü diye herkes merak ediyor yahu imamoglundan büyük turp lar su anki chp yöneticileri ve özelden başkası olabilir mi.bence artik bu başka bir oyun artik muhalefet belki de oyunda olmayacak.dusunsenize oz dag,demirbaş akabinde chp ye bir kayyum bir dava imamoglunun yanına ozel i de ekle e muhalefeti kim yapacak müsa vat,babacan va davutoglu.yani ne diyeyim hakkımızda hayırlısı.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla olaylara bakınca her zamanki tiyatrodan farklı bir şeyler oluyor gibime geliyor.danisikli dövüş desem taraflardan birini hapse attın ,mal varlığını aldın,üstelik hakkında açılan davalar da rte nin şiir davası gibi değil üç tane baba baba yolsuzluk suçlaması bir de terör dosyası var.bu baya baya yok etme amaçlı bir hareket.ozgur ozel de işin içinde desem o da aklıma yatmıyor, bu boykot miting VS halk nezdinde rağbet gormese hepimiz biliyoruz ki hem ibb ye hem de chp ye kurultay iptali ve kayyum durumları olacaktı.e chp ye kayyum dendi mi o kurultayda üçkağıt lar oldu dendi mi imamoglu ile beraber ozel de potaya girmeyecekmiydi,bence ozel bunu gördü halen de bundan endişeleniyor kavgası salt imamoglu nu kurtarmak değil kendi de topun ağzında bunu görüyor.turpun büyüğü diye herkes merak ediyor yahu imamoglundan büyük turp lar su anki chp yöneticileri ve özelden başkası olabilir mi.bence artik bu başka bir oyun artik muhalefet belki de oyunda olmayacak.dusunsenize oz dag,demirbaş akabinde chp ye bir kayyum bir dava imamoglunun yanına ozel i de ekle e muhalefeti kim yapacak müsa vat,babacan va davutoglu.yani ne diyeyim hakkımızda hayırlısı.
    Senin kadar profosyonel AKP propagandası yapana çok az rastladım. Gerçek anlamda akp için yazan kalemlerde mürekkep akması göz kaş kayması hemen anlaşılır. Akp için yazanların orası burası oynadığı gibi yazılarıda oynar.

Yahu arada forumun zeka seviyesinden şüphe ediyorum.ben bu foruma yazarken ulan aşırı bir şey yazarim da gereksiz dava mava olur mu diye yıllardır düşünürken adam bu yazıdan kripto AKP li olduğumu çıkardı ne diyeyim.neyse nezaketi mi bozmaya yim tarzım değil.bunca adaletsizliğe hukuksuzluğa beni kripto AKP li sanan forumdastan daha fazla endişeleniyorum.bu imamogluna açılan davaların hepsi bence temelsiz siyasi davalar.pazar günü de 85 yaşında annemi alıp imamogluna oy verdim.gunlerdir tüketme me boykotuna tavizsiz uyuyorum.o yazıda bir analiz var aksini düşünüyorsan dersin ki yo iktidar kurultay iptali planla mi yor ,ozel in de silivriye gitme olasılığı yok .Bu durumda ozel in bu planın neresinde olduğuna dair fikrim su de.ozel i itibarsızlaştırmak chp içinde parçalanma planına hizmet eder mi etmez mi.bu konularda ne düşünüyorsun yaz ki hangimiz kripto AKP li belli olsun.ha bak ben senin gibi onyargili olmayayım belki de gerçekten muhalif bir forumdassindir benim yazımı bir kez daha okuyup yanlışını düzeltme nezaketini gösterirsin.

Yahu adamların planı ibb ve chp ye kayyum ata mak ti tepkiler olunca vazgeçtiler bunu hepimiz biliyoruz dedik mi bundan bu planı onaylamak anlamı mi cikar.yazimi tekrar tekrar okudum arkadaşın altini vurguladığı cümlelere baktım arkadaşın yaşını merak ettim.acaba eğitimi ne yani ne bileyim Türkçe yi fena kullanmam okuma anlama sıkıntım da yoktur ,defalarca yazımı tekrar okudum yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir yeri varsa düzelteyim dedim.malum insanlar sokaklarda dayak yiyor acı çekiyor tutuklananlar var,burada yazı yazarken bile saygısızlık yapmamam lazim.ama okuyorum okuyorum yanlış anlaşılacak bir yer bulamıyorum.arkadasin eleştirisini forumdaslarin kendi vicdanı kanaatleri y le baş başa bırakıyorum.isteyen istediğini dusunebilir

5.  Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Özgür ÖZEL

https://imgbb.io/en/f9nyqwE2hpw8EfA

CHP bir kitle partisi. 1970'ler romantizmiyle yaşayan bin kişilik eylem koyma partisi/örgütü değil. yazanlar trol mü, değil mi bilmiyorum ama birden bire peş peşe özgür özel şöyle kötü, böyle bilmem ne, eylem yaptırmıyor, milletin gazını alan bir akp aparatı falan gibi acayip şeyler yazılmaya başladı.

özgür özel o alandaki yüzbinlerce insanın sorumluluğunu taşıyor. birkaç ergen ya da ergen ruhlu kadayıf götlüyü tatmin etmek için orada değil. alanda izdiham çıkması ve onlarca insanın ezilerek ölmesi bir hataya bakar. adam gayet güzel idare ediyor. bir yandan polisi sakin tutmaya çalışıyor, bir yandan da vurup kıralım, kavga edip dövüşelim diyen grubu. ölen, sakat kalan sen olmadıkça sorun yok herhalde.

taksim'e çıksan ne olacak? kaleyi zapt mı edeceksin? onlarca ara sokağı, giriş-çıkışı olan bir yeri mi tutacaksın? kendini tatmin etmek için yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmaya değer mi? yok vatan emniyet'i basacaklarmışmış. gta falan sanıyorlar hayatı. tek bir polis panikleyip yarı otomatik tüfekle şarjörü boşaltsa onlarca insan ölür. tomasını, akrebini saymıyorum.

oradaki insanlar ertesi gün işe, okula gidecek insanlar. kimi çoluğunu çocuğunu evde bırakıp gelmiş. normalde bırak meydanda slogan atmayı, siyasetle ilgilenmeyen insanlar gelmiş. ortalığı ateşe verelim ki bu insanlar bir kez daha yılsın, tövbe edip tamamen apolitik olsun. akp'nin derdi de o zaten. şiddeti artırıp gezi'de olduğu gibi meseleyi şiddet sarmalında boğmak istiyor. sabahtan akşama o görüntüleri yandaş kanallarda döndürüp bunlar terörist diyerek kendi kampından fire vermeden işi kapatacak. böylece akp'liler ne oluyor diye merak ettiğinde bile özgür özel'in anlattıklarını değil, rendecilerin yazıp okuttuklarını dinleyebilecek.

ben şahsen özgür özel'den bu performansı beklemiyordum. gayet iyi yönetiyor. boykot önerisi de gayet iş yaptı. karşı cenahı güzelce hoplattı. adam her gün saatlerce boğaz patlatıyor. çık otobüsün üstüne beş dakika konuş desek heyecandan dili tutulacak insanlar adamın şu an ne kadar zor bir iş yaptığını idrak edemiyor. ülke tam kanunsuzluğun eşiğinde duruyor şu an. karşıda öyle bir grup var ki vaktiyle "ezer geçeriz" demişlikleri var. şu an onları tutan iki şey varsa, biri dış konjonktür: uluslararası görünüm aleyhlerine döndüğü için daha beter duruma düşmek istemiyorlar. ikincisi de içinde bulunduğumuz ekonomik buhran. özgür özel de ikisine birden yükleniyor.

şu an özgür özel yerine kemal kılıçdaroğlu olduğunu bir düşünün. hatta kriz anlarında kaydedilmiş eski videolarını falan izleyin, anlarsınız. özgür özel'in derdi tepkiyi yaymak, genişletmek. burada adama çemkirmek yerine yapılan zulmü akp'lilerin gözüne sokmak için çabalasanız daha iyi olur. bu iş akp'lilerin sempatisini toplamadan olmaz. sabahtan akşama beyin yıkama yayınları yapıyorlar ki akp kitlesi uyanmasın. özgür özel superman değil, onun ve örgütünün ulaşamayacağı insanlar vardır. ortalığı yakıp yıkmak için ağlaşmak yerine bu insanlara ulaşmaya çalışın da millet olayların diğer yüzünü görsün. tabii klavye başında atıp tutmak daha kolay.
    Günaydın dostlar, yazı için teşekkürler sonuna kadar katılıyorum. KK bu kadarını yapamazdı korkak çünkü mühürsüz oylar geçerli sayıldığında bile ysk nın önüne gitmeyerek yapacak bir şey yok diyordu. Özel' in boykot vs çok iyi tuttu mitingin yanın destek için daha neler yapılabilir ona kafa yormaları lazım çok etkili oluyor. Avrupa ve abd rusya ayağını da çok iyi kullanmak lazım vs.

Ha davalar baba baba derken kastım su o davalar içerik olarak baba baba değil.icleri bana göre boş anlamsız davalar.ama sonuçları baba baba davalar.rusvet irtikap,ihaleye fesat karıştırma hukuki olarak çok büyük şuc lardir.bunlarla yargılanır san dosya içeriği ne olursa olsun kendini ak la yana kadar canına okunur.yaninda terör suçlaması da var bu terör kısmı özellikle ibb ye kayyum kısmına yönelik bir dosya.plan bu diyorum.konuyu biraz daha açtığım a göre beni suçlayan forumdastan ibb ye kayyum planı var mi yok mu ne düşünüyor bilmek hakkım

Neyse çakır 24 sanırım 24 yaşında genç bir arkadaş gençlere bu kadar yuklenmemek lazim.iktidarin yanlışına düşmemek lazım,gençlere hoşgörü sart.yalniz eğitim çok sikintili gençlerde cidden okuduğunu anlama sıkıntısı var.bunu bu tartışmalardan bağımsız yazıyorum,forumu okuyan genc arkadaşlar bol bol kitap okuyun ,okumak çok önemli

Sayfa 440/982 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •