[QUOTE=watcher46;5584295]bilderbergden tavla dostum hamdi kissenger'la ilgili bi şeyler yazmıştım , ordan algıda seçicilik oldu herhalde ....
repeat after maşallah me ;
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun !
hoşgördük.
Ücretlerin 2'ye katlanması bir şeyi değiştirmez.
Ücretler 2'ye katlanırsa fiyatlar 2'ye hatta fazlasına katlanır.
Çözüm dürüst ve erdemli insan olmak. Çok basit gibi görünüyor ve gerçekten de öyle ama bir o kadar da zor.
Mesela Türkiye'nin günün birinde narko devlet olarak anılacağını kim hayal edebilirdi? 90'ları yaşamış olanlar için çok uzak bir kavram değildir bu ama Y ve Z kuşağı için şok edici bir durum.
https://www.youtube.com/watch?v=go7XHD9JL_Y
Çok çalışmak, akıllı olmak da artık bir ileri basamakta kaldı. Şu an bizim ilk hedefimiz iyi insan olmak olmalı.
Yalan söylememek, dürüst olmak, hırsızlık yapmamak gibi özellikleri kazanmalıyız önce. Durum bu kadar vahim yani.
Bu iktidar partisi bu halkın bir yansıması. Uzaydan gelmedi bu vatandaşlar.
ek: Milletin malına mülküne çökme işleri bırakılmalı, paralel vakıflar üzerinden bürokrasi dizayn edilmemelidir.
ek2: b*kunda boğul demişti vatandaşın birisi ülke için. Bedduası tuttu.
Gercekten çökme konusu, kaderi oldu bu ulusun.
6-7 Eylul hadiselerinin de sebebi buydu, korkut kacir, malina çök..!
Menderes doneminde cok yaygindi, simdilerde mali mulku olana, Feto'den dosyan var de, çök..!
Reuters:bıden pazar günü g-20 zirvesinde erdoğan ile görüşecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
çökme derken, belediyelerin de, vatandasin para eder yerlerini kamulastirma oyunlarini da dikkate almak lazim.
Yer İmleri